De ce vrei prefera un espressor Gaggia Classic de la edream.ro

[ad_1]

Savoarea unei cafele este descrisă în multe feluri de către iubitorii de această licoare. Pentru unii este un start și refresh în fiecare dimineață, pentru alții este o mică pauză de răsfăț. Indiferent de motiv, cafeaua este una dintre cele mai iubite băuturi din lumea întreagă.

Totuși cum obținem o cafea cu un gust aromat, proaspăt și delicios? Desigur, calitatea unei cafele va face întotdeauna diferența însă nu este singurul motiv. Aparatul ce o prepară joacă un rol important. Găsim pe piață la ora actuală multe modele de espressoare de unde putem alege. De multe ori însă oamenii se uită mai mult la preț decât la funcțiile pe care le are espressorul.

Având în vedere că este un produs de utilizare zilnică, investiția făcută nu trebuie să fie un impediment, mai ales pentru iubitorii de cafea.

O trecere superficială peste criteriile de achiziție cu siguranță nu este un avantaj. Există multe modalități prin care poate fi preparată o cafea și tot atât de multe preferințe.

Unora le place să o savureze cu lapte, cu cu zahăr, cu multă spumă, lungă, scurtă, rece, fierbinte etc. Un magazin ce vine cu o gamă largă de espressoare și nu numai este edream.ro. Să vedem ce poți alege de aici.

Dacă știi despre Gaggia Classic, cu siguranță te va interesa și cel PRO

Mulți iubitori de cafea au optat ani la rând pentru espressor Gaggia Classic. Asta pentru că poate prepara o cafea excelentă. De curând acest brand a lansat o nouă versiune și anume Gaggia Classic PRO. Faptul că este mult mai silențios decât prima versiune și prezintă 3 comutatoare în loc de butoane, îl face să fie tot mai apreciat în rândul cafegiilor. Legat de comutatoare, acestea sunt niște piese mult mai rezistente și calitative comparativ cu un panou de control care se strică mult mai repede. De asemenea este ușor de întreținut și are un design interesant.

Îl poți găsi în pagina celor de la edream.ro și mai mult decât atât, îl poți achiziționa la un preț redus.

Ca și specificații acest espressor are o valvă solenoidă cu trei cai, o țeavă profesională pentru abur, cu 2 ieșiri, un boiler din aluminiu, un grup și portafiltru cromate cu diametru de 58 mm, un stand-by automat.

Descoperă gama de produse de la edream.ro

Având în vedere că este un magazin online de nișă, aici vei găsi o gamă largă de produse specifice pentru a prepara o cafea delicioasă. Vei putea să alegi de aici tot ce ai nevoie pentru tine. Cert este că toate produsele sunt de calitate și au prețuri excelente. În plus, tot în pagina lor vei găsi și oferte speciale ce cu siguranță te vor încânta.

O cafea bună înseamnă un espressor de calitate. Te poți bucura zi de zi de o aromă delicioasă dacă îl vei alege pe cel potrivit. Alege din gama de produse edream.ro.

Date de contact:

0766.42.42.41

comenzi[@]edream.ro / info[@]edream.ro.

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util