INFARCT LA BORD! Interventie de urgenta rezolvata cu succes de echipa medicala a Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti

[ad_1]

Serviciul Comunicare Compania Națională Aeroporturi București informează că azi, joi, 08.09.2022, Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a reușit să intervină cu succes și să salveze viața unei pasagere în vârstă de 61 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului.

Pasagera se afla la bordul aeronavei companiei aeriene FreeBird Airlines, care efectua un zbor pe pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 13:34.

Echipa medicală SAM formată dintr-un medic, două asistente medicale și un ambulanțier, împreună cu echipajul unei ambulanțe tip C aparținând SMURD au reușit să resusciteze pasagera după aprox. 20 minute de la aterizare.

 Potrivut sursei citate, victima suferise un infarct masiv și se afla în stop cardio-respirator de 30 de minute până la aterizarea pe aeroportul Otopeni.

Pasagera a fost transportată în stare stabilă la Spitalul Elias din București.

Aeronava companiei aeriene FreeBird a decolat de pe AIHCB la ora 15:34.

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util