La o discuție cu Daniel Ivan, într-un cabinet bun de psihoterapie în București

[ad_1]

Într-un cuplu, armonia și prietenia sunt două dintre componentele esențiale pentru ca ambele părți să fie fericite. Iubirea și respectul reciproc, alte două detalii la fel de importante întregesc toată relația pe termen lung. Dar ce se întâmplă atunci când fundația se clatină, fiind afectată de anumiți factori pe care îi putem sau nu controla. Poate terapia de cuplu să îmbunătățească și să aducă înapoi armonia de altădată?

Daniel Ivan este un psiholog specializat pe mai multe ramuri ce țin de domeniul psihoterapiei, printre acestea terapia de cuplu și de familie. Apelând la un cabinet bun de psihoterapie in Bucuresti, problemele dumneavostră de pot rezolva.

Terapia de cuplu vă ajută să vă consolidați relația

Cu timpul, fluturii din stomac pe care îi simțeam la început, au cam dispărut. Și este și normal. Stresul, rutina și grijiile de mâine ne acaparează toată atenția, uitând să-l apreciem pe celălalt. În timp acestea pot duce la anumite frustrări, reproșuri sau insecurități pe care oamenii tind să le spună când au o discuție mai aprinsă.

Poate atunci când simțim că luăm foc și că relația cu celălalt a devenit un constant carusel de emoții negative, e bine să apelăm la un ajutor specializat. Un profesionist știe cum și de unde să gestionez problema pentru ca voi să o luați de la început.

Daniel Ivan are o experiență îndelungată în domeniul psihoterapiei și misiunea lui este să-i vadă pe pacienți împăcați și fericiți.

Problemele nu vor trece de la sine, acestea se vor agrava în timp

Impasul în care vă aflați poate fi depășit, asta dacă ambele părți își doresc.  Dragostea este cea care unește oamenii. Aceasta nu este pierdută, ci a fost înlocuită cu alte aspecte importante la rândul lor. Ei bine, luând parte la aceste ședințe de terapie, cu ajutorul lui Daniel Ivan, veți învăța cum să vă înțelegi cât mai bine nevoile dumneavoastră, cât și pe cele ale partenerului.

De asemenea, ascultarea și detalierea acestor chestiuni va duce la un proces mai bun, din punct de vedere comunicațional. Într-o relație, și implicit într-o căsnicie, trebuie să existe deschidere și voință pentru a trece cu bine peste aceste mici impasuri.

Daniel Ivan vă ajută prin acest concept de terapie să vă cunoașteți și totodată

recunoașteți defectele, pe ale dumneavoastră și pe cele ale partenerului și să vă deschideți spre a realiza importanța legăturilor ce v-a adus până în acest punct.

Dacă nu dispuneți de posibilitatea deplasării până în București și doriți musai să ajungeți la această terapie, Daniel Ivan este dispus să conecteze cu dumneavoastră în format online. Terapia online a fost un concept introdus în pandemie. De atunci și până acum, unele persoane au ales acest format din anumite considerente. Fie că nu se află în țară sau se întâmplă să fie timide și să se blocheze când vine vorba de vorbitul cu alte persoane.

Pe site-ul acestuia, danielivan.ro, îl puteți cunoaște mai bine pe acesta și vă veți putea familiariza cu terapia practicată de acesta.

Contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util