Noile telefoane de la Samsung Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip 3 5G

[ad_1]

Când vine vorba de smartphone-uri, Samsung este cunoscut pentru că oferă dispozitive de cea mai înaltă calitate, care oferă performanțe incredibile și un design frumos. Compania continuă această tendință cu noul Galaxy Z Fold, care are un design unic care se deschide la 180 de grade.

Galaxy Z Fold 3 este un telefon unic, cu un ecran de 6,2″ care se deschide la 180 de grade, înconjurat de o ramă de aluminiu, și un sistem trifocal pe spate pentru fotografiere/filmare la rezoluții ultra-înalte.

Ecranul în sine este fantastic – este luminos, clar și colorat. Telefonul are două ecrane: unul pe fiecare parte a balamalei atunci când este pliat închis (astfel încât îl puteți utiliza ca o tabletă) sau ambele ecrane lucrează împreună atunci când este deschis la orizontală pentru a maximiza suprafața ecranului (gândiți-vă la un laptop de 17″). Această configurație are sens dacă încerci să reproduci ceva de genul unui iPad Pro, unde toate aplicațiile tale sunt conținute într-un singur loc, mai degrabă decât răspândite pe două dispozitive separate, așa cum fac majoritatea telefoanelor din prezent.

Noul telefon Galaxy Z Fold3 se remarcă prin capacitatea sa unică de a sta în picioare. Dispozitivul are un ecran pliabil care îi permite să fie utilizat în modul peisaj sau portret, în funcție de preferințele utilizatorului. De asemenea, este prevăzut cu un stylus și o tastatură. Telefonul poate fi pliat în jumătate pentru a fi mai ușor de transportat și de utilizat în deplasare. Când sunteți gata să vizionați videoclipuri sau să vă jucați, este suficient să deschideți telefonul și să îl așezați pe o masă sau pe orice altă suprafață plană.

Galaxy Z Fold3 este o minune de inginerie și design

Este simetric și echilibrat din toate punctele de vedere, ceea ce îl face perfect pentru utilizatorul modern. Acesta este unul dintre primele telefoane de pe piață care dispune de un ecran pliabil. Ecranul se pliază în jumătate astfel încât îl puteți folosi ca două ecrane separate sau ca un singur ecran mare atunci când este nevoie. Mecanismul de pliere este incredibil de fin și ușor de utilizat – o puteți face cu o singură mână!

Partea din spate a telefonului este realizată dintr-un material extrem de rezistent ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în exterior, în orice mediu. Ecranul în sine este realizat dintr-un polimer avansat rezistent la umiditate și ulei, astfel încât nu va fi zgâriat de nisip sau transpirație. În plus, camera foto a telefonului are un obiectiv cu unghi foarte larg care vă permite să obțineți mai multe imagini în fotografii fără a fi nevoie să vă apropiați de subiect.

Galaxy Z Flip 3 5G

Galaxy Z Flip 3 5G de la Samsung este telefonul perfect pentru persoanele care caută un dispozitiv elegant, dar care poate face față și celor mai riguroase sarcini.

Acesta este disponibil într-o varietate de culori și stiluri diferite, inclusiv negru, gri, albastru și roșu. Telefonul în sine este fabricat din plastic durabil care este rezistent la zgârieturi și alte deteriorări. Acest lucru face ca telefonul să fie ideal pentru cei care sunt în permanență în mișcare și au nevoie de ceva care să reziste în timpul activităților zilnice.

Galaxy Z Flip 3 are o baterie de 2.500 mAh care le permite utilizatorilor să folosească telefonul timp de până la 16 ore fără a fi nevoie să îl reîncarce. Acest lucru înseamnă că vă puteți folosi dispozitivul pe tot parcursul zilei fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie!

Pe lângă faptul că este rezistent și de lungă durată, acest telefon dispune de câteva caracteristici excelente, cum ar fi:

– O cameră foto din spate de 13 MP cu focalizare automată și bliț, care le permite utilizatorilor să facă fotografii de înaltă calitate oriunde s-ar afla! Această cameră dispune, de asemenea, de un mod panoramic, astfel încât să puteți captura și mai mult cu o singură fotografie!

– O cameră frontală de 8MP cu bliț, astfel încât să puteți face selfie-uri oriunde și oricând!

Carcasă de protecție pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 este un device special, cu un sistem unic care permite mulajul ecranului. Ei bine, pentru acest telefon prevăzut cu un sistem de închidere specific, ai nevoie de o husă pe masură. Descoperă carcasa Samsung Galaxy Z Flip 3 concepută să se muleze perfect după particularitatile de design ale smartphone-ului. Aceste carcase pentru telefon urmează același sistem de închidere ca al device-ului, ceea ce înseamnă că nu va îngrădi manevrabilitatea sau modul în care este folosit. În plus, această carcasă este prevazută cu decupaje în zonele butoanelor fizice, a senzorilor, camerelor foto principale și în spațiile destinate porturilor de încărcare.

Carcasa are grosimi reduse, de doar 0.4 mm și nu modifică în niciun fel aspectul distinctiv al smartphone-ului. Husa este confecționată din policarbonat comprimat, cu un strat suplimentar de uretan mat care ține la distanță urmele inestetice ale amprentelor.

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util