Joița Lucian, fotograful tău de nuntă perfect pentru ședința foto iarna

[ad_1]

De regulă, cele mai multe nunți au loc primăvara și vara. Sezonul rece nu prea ne inspiră atunci când vine vorba să alegem decorațiunile, așa că mulți viitori miri preferă să sară peste el atunci când își plănuiesc nunta. Totuși, nu prea suntem de acord, și o nuntă organizată iarna are parte de un farmec aparte. Și, trebuie să știi că avem și o sugestie pentru ședința foto: Joița Lucian, fotograful tău de nuntă care transformă totul într-o adevărată poveste de iarnă.

Peisaje feerice

Nimic nu sugerează mai bine ideea de poveste ca un peisaj hibernal. Evident, nu ne referim la unul plin de țurțuri, polei și alte neplăceri ale iernii. Dar, cu ajutorul lui Joița Traian, fotograful tău de nuntă, vei reuși să transformi aceste mici neajunsuri în adevărate clipe speciale. De fapt, pentru că este un fotograf profesionist nuntă, va știi cum să facă totul în jur să i se supună. Chiar și acel țurțure care părea că vă strică fotografia va fi, de fapt, acel element care o transformă într-una cu adevărat specială.

Locații perfecte în București

Dacă ai nevoie de câteva locații în București unde să poți organiza o ședință foto iarna, parcurile sunt perfecte pentru așa ceva. Herăstrău, IOR sau Tineretului sunt printre preferințele tuturor, dar nu ezita să asculți și sugestiile fotografului, pentru că el are mult mai multă experiență decât voi și sigur va avea niște idei foarte bune.

Ședință foto de interior

Este posibil, de asemenea, ca acesta să vă sugereze și o mică ședință foto în interior. Și, prin interior nu se referă doar la restaurant nunta, ci la o locație special amenajată pentru așa ceva. În apropierea unui șemineu, în interiorul unui hotel care excelează la capitolul decorațiuni… sunt multe sugestiile. Nu uitați însă ca de fiecare dată să zâmbiți larg și să vă bucurați cu adevărat de aceste momente deosebite. În acest fel și fotografiile vor fi mult mai reușite!

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util