Ceasul de mână pentru femei, o extensie a personalității tale

[ad_1]

Un ceas de mână este acel accesoriu preferat atât de femei, cât și de bărbați. Ales așa cum trebuie, ele ne oferă o bună completare a ținutei, dar oferă și celorlalți câteva indicii despre personalitatea noastră. De aceea, nu întotdeauna este chiar ușor să alegi modelul potrivit. Specialiștii sunt de părere că nu este chiar greșit să ai ceva mai multe instrumente de măsurare a timpului în colecția ta, iar dacă acest lucru nu este posibil, să optezi pentru un model care să se potrivească în aproape toate împrejurările.

Ceasul potrivit pentru o persoană plină de feminitate

Pentru acele demne urmașe ale Evei pline de feminitate, modelele de ceasuri sport nu vor fi niciodată o alegere inspirată. Dimpotrivă, acestea vor prefera pe cele mici, finuțe, care seamănă mai mult cu niște bijuterii purtate la încheietura mâinii. Detalii de genul unei brățări din metale prețioase sau și unele cristale pe acolo nu vor face decât să le pună și mai bine în valoare.

Ceasurile clasice, mereu la modă

Pentru acele doamne sau domnișoare care vor mereu să își alcătuiască o ținută corectă, care nu sunt nici foarte romantice, sportive sau elegante, ceasurile clasice sunt o alegere corectă. De altfel, aceste modele sunt considerate a fi mereu unele mereu la modă, și indiferent de contextul în care vor fi purtate și ținuta aleasă, ele se vor potrivi frumos. Ce-i drept, nici nu vei ieși în evidență, dar nu acesta este scopul tău, nu?

Ceasurile perfecte pentru femeile active

Din ce în ce mai multe femei aleg să ducă o viață sănătoasă, iar mișcarea este foarte prezentă în viața lor. Merg la înot, la sală, aleargă seara sau dimineața, se dau cu bicicleta… Știi prea bine despre ce este vorba, pentru că și tu te numeri printre ele. Ceasul este pentru tine mai mult decât un simplu instrument de măsurare a timpului, este un accesoriu care te ajută să îți îmbunătățești performanțele. Astfel, pe lângă faptul că trebuie să arate ora, acesta trebuie să mai aibă și unele funcții suplimentare, precum cronometru, contor de pași, rezistență la apă, monitorizarea tensiunii arteriale sau a pulsului și multe altele. Ce-i drept, acest gen de ceasuri sunt destul de masive și nu le poți purta la ținutele pentru ocazii speciale sau când ieși la o plimbare romantică prin parc.

Ceasurile pentru personalitățile puternice

Dacă ar fi să te descrie cineva în câteva cuvinte, acestea ar fi: puternică, îndrăzneață și plină de încredere în sine. Cu siguranță ceasul tău nu va fi niciodată unul banal, pentru că vei dori să ai parte mereu de cea mai bună calitate, dar și ce-i mai nou în domeniu. Nu contează cum alegi să ieși în evidență, prin culorile îndrăznețe de la brățară, prin mecanismul care funcționează ireproșabil și multe altele. De asemenea, nu ești genul de persoană care are mereu un singur ceas pe care îl poartă în orice împrejurare. Sigur ai câteva modele cu care te ”joci” frumos și reușești de fiecare dată să surprinzi plăcut!

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util