Cat de eficienta este epilarea cu laser?

[ad_1]

Poate ca te gandesti: “Este epilarea cu laser potrivita pentru mine?” In randurile ce urmeaza, vei gasi raspunsurile la toate intrebarile legate de acest subiect.

Ce este epilarea cu laser?

Epilarea cu laser este un tratament de indepartare a parului ce foloseste un dispozitiv laser care emite energii luminoase in asa fel incat sa distruga foliculii pilosi, facand astfel imposibila cresterea parului in zona tratata.

Pentru cine este epilarea cu laser?

Practic, oricine are par corporal pe care vrea sa il indeparteze este un candidat viabil pentru acest tratament, atat barbati cat si femei deopotriva. Tratamentul poate fi facut in zona picioarelor, mainilor, axilelor, zonei intime, pe spate, pe piept, pe fata, etc.

Cum functioneaza epilarea cu laser?

Epilarea cu laser functioneaza prin trimiterea unor fasciculi de lumina prin piele pentru a viza fiecare folicul de par in parte. Acesti fasciculi de lumina se transforma in energie termica, distrugand foliculii de par, ceea ce impiedica cresterea parului in viitor. Nu te speria de felul in care suna, tratamentul de epilare definitiva cu laser Brasov este una dintre cele mai sigure proceduri cosmetice de care poti avea parte.

Cat timp dureaza o astfel de procedura?

Tratamentele de indepartare a parului cu laser sunt relativ rapide si nu necesita timp de repaus. De obicei, dureaza in jur de 20-60 de minute, in functie de dimensiunea zonei ce necesita tratare. In urma procedurii, iti poti relua imediat activitatile obisnuite. De stiut, insa, ca vei avea nevoie de mai multe sedinte, in jur de 6-8, pentru a obtine rezultatele cele mai bune.

Ce trebuie facut inainte de tratament?

Cel mai bine este sa eviti expunerea prelungita la soare inainte de tratament, deoarece zonele bronzate nu pot fi tratate cu laser. De asemenea, ar trebui sa razi parul nedorit din zonele ce vor fi tratate, in asa fel incat procedura sa se efectueze cat mai usor.

La ce sa te astepti dupa tratament

Majoritatea pacientilor tind sa se confrunte doar cu o usoara roseata in zonele tratate dupa tratament. Cel mai bine este sa eviti expunerea la soare in urma procedurii si sa utilizezi in mod regulat o crema de protectie solara pe zonele tratate timp de cateva saptamani.

Epilarea cu laser functioneaza pentru toate tipurile de piele?

Epilarea cu laser functioneaza atat pe tipurile de piele deschisa la culoare, cat si pe cele intunecate, totusi, ofera cele mai bune rezultate celor care au piele deschisa si par de culoare inchisa, deoarece parul de nuante mai deschise este mai greu de vizat de laser.

Cat dureaza rezultatele epilarii cu laser?

Desi se numeste epilare definitiva, acest tratament nu ofera efecte permanente. Nu exista niciun tratament de epilare care sa ofere rezultate pentru o viata intreaga. Cu toate acestea, dupa sase sau opt sesiuni de epilare cu laser, te poti astepta sa vezi o reducere semnificativa a cantitatii parului din zonele tratate, de pana la 90%. Recresterea parului poate avea loc la douasprezece luni, insa acesta va fi acum mult mai rar, mai subtire si mai usor de indepartat.

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util