Îngrijirea corpului – cum să ai o piele frumoasă la tine acasă

[ad_1]

Multe dintre femeile moderne sunt interesate și de îngrijirea corpului, nu sunt mulțumite doar ca tenul lor să arate impecabil. Frumusețea este trecătoare, și, pentru că perioada în care trăim este destul de ”agresivă”, iar soarele este din ce în ce mai arzător, trebuie să avem grijă de corpul nostru.

Chiar dacă pielea corpului nu este atât de expusă ca pielea feței sau ca părul, ea necesită o îngrijire la fel de atentă. Și, pentru că sunt destul de multe produse pe piață, ce pot fi folosite și acasă și dau rezultate foarte bune, vom discuta pe larg despre ele.

Primul pas este curățarea pielii: îți sugerăm să alegi un gel de duș fără siliconi și parabeni, special pentru pielea ta. Știm că mirosul contează foarte mult pentru mulți dintre noi, dar, ar fi ideal să alegi un produs cu o eticheta ”curată”, deoarece ai nevoie decât de ceva care să îți curețe pielea de transpirație, praf, parfum, loțiuni și să o pregătească pentru răsfățul care va urma. Și ce este cel mai important: nu folosi apă fierbinte, dar nici rece! Cel mai bine este să alegi o temperatură medie, iar pielea ta nu va avea de suferit.

Rutina nu ar fi completă fără următorul pas, exfolierea celulelor moarte de pe corp. La categoria Îngrijire corp regăsiți o gamă variată de scrub-uri, naturale sau ce au în compoziție ulei, pentru corp dar și pentru mâini. Cel mai bine este să îți exfoliezi pielea sub duș, maxim de două ori pe săptămână, pe pielea umedă, ideal sub duș, cu mișcări circulare, fără să apeși prea tare.

Ei bine, după ce ai trecut și de acest pas, acum vine sfatul WOW! Așteaptă trei minute înainte de a aplica crema, loțiunea sau untul pentru corp. Pielea absoarbe mult mai mulți nutrienți imediat după duș. Pentru pielea uscată sunt perfecte unturile de corp grase și uleiurile. Cea mai bună alegere pentru pielea sensibilă sunt loțiunile de corp delicate. În schimb, pielea grasă va beneficia de produse ușoare, cu o compoziție non-comedogenică. Vă oferim o gamă largă din toate aceste produse: loțiuni cu vitamine, dar și cu sclipici, pentru persoanele care vor o strălucire puternică a pielii, uleiuri de corp pentru pielea uscată, cremă-unt pentru perioade reci, etc.

Toate femeile își doresc o piele fină, de aceea epilarea trebuie să fie ușor de realiza, fără durere, la îndemâna oricui și ce e mai important, la un cost mic si de durată. Noi îți propunem produsul-vedetă, un epilator Laser Ultrasonic cu 999.999 de impulsuri, ce elimină firele de păr de sub piele, lăsând  o zonă fină și fermă. Dacă te grăbești și își dorești o epilare rapidă, dar profesională, acum poți realiza acest procedeu acasă!

Și, pentru a veni în întâmpinarea domnilor sau persoanelor cărora le place să dăruiască, am creat seturi-cadou complexe, ce conțin loțiuni de corp, dispozitive pentru corp sau față, creme pentru peeling, pentru mâini, măști pentru corp sau picioare.

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util