De ce aleg cumparatorii de imobiliare garsoniere din Bucuresti?

[ad_1]

Pretul unui imobil este stabilit in functie de mai multe criterii, de la vechime si localizare, la dimensiune si calitatea finisajelor. De aceea, apartamentele vechi din Bucuresti sunt mai ieftine decat cele noi, iar garsonierele mai accesibile decat apartamentele.

Prin urmare, cei care doresc sa cumpere o locuinta in Capitala dar nu au un buget foarte generos, trebuie sa faca unele compromisuri. In consecinta, cele mai cautate tipuri de imobile din oras sunt garsonierele.

Care sunt motivele pentru care oamenii aleg sa cumpere garsoniere?

La fel ca in cazul oricarui alt timp de imobil, stabilirea pretului unei garsoniere se face in functie de localizarea acesteia pe raza Capitalei, de anul constructiei si finisajele folosite, precum si de dimensiunile pe care le are. Astfel ca pretul pentru garsoniere in Bucuresti variaza de la aproximativ 22-25.000 de euro si pot ajunge pana la 95.000 de euro sau chiar mai mult.

Cu toate acestea, exista foarte multi cumparatori care aleg garsonierele in detrimentul apartamentelor. Acest lucru se datoreaza motivelor pentru care ajung sa faca o astfel de investitie.

De exemplu, unii oameni aleg sa cumpere o garsoniera in Capitala deoarece sectorul imobiliar se mentine in continuare unul profitabil. Astfel ca cei care reusit sa faca economii si care isi doresc sa le investeasca pentru a obtine profit, aleg sa cumpere o garsoniera pe care ulterior sa o inchirieze, obtinand deci venituri lunare de pe urma acesteia.

De asemenea, studentii care vin sa invete in Bucuresti sunt tot mai multi, iar locurile de cazare special dedicate acestora sunt limitate, motiv pentru care cei care nu prin un loc in caminele studentesti sunt nevoiti sa inchirieze o garsoniera sau un apartament, impreuna cu alte persoane, pentru a putea face fata cheltuielilor. Parintii cu mai multe posibilitati insa aleg sa isi asigure copii, pentru a avea cele mai bune conditii pentru studiu, astfel ca le cumpara o garsoniera, unde sa stea in timpul anilor de facultate.

Mai exista o categorie de persoane care opteaza pentru cumpararea unei garsoniere in Bucuresti si este vorba despre tinerii veniti in Capitala sa lucreze, atrasi de numeroasele oportunitati pe care acest oras le ofera. Desi au posibilitatea de a inchiria o locuinta, in timp acestia ajung sa isi doreasca o casa a lor, iar o garsoniera este cea mai potrivita pentru inceput.

[ad_2]

Source link

Recomandari

Util