Bauturi esentiale pentru barbati si tipurile de barbati care le beau

Sunt cateva lucruri pe care niciun om cu carte nu ar trebui sa le ceara ospatarului. Barbatii adevarati comanda bauturile pentru barbati, din meniul “secret”.

Dar care sunt bauturile pentru barbati? Este numele scandalos? Lipsa aromelor pretentioase? Sau este capacitatea bruta de a bea pentru a transforma bautorul intr-o persoana incoerenta dupa prima bautura? Cei mai multi ar fi de acord cu acesta din urma, dar fiecare om are dreptul la propria sa opinie.

Cele mai barbatesti bauturi pe care fiecare om trebuie sa si le aminteasca

In timp ce unii prefera pumn brut de alcool nealterat, altii sunt putin extravaganti si doresc un mic ornament barbatesc pentru bautura lor. Iata o lista de bauturi barbatesti pentru diferite tipuri de barbati.

Bauturi classy pentru barbati de clasa

Comandarea acestor bauturi emana clasa si aroma. Acestea sunt tipurile de bauturi pentru barbatii care stiu ce vor. Barbatii puternici. Cel mai adesea ii vei vedea imbracati intr-un costum si fumand dintr-o tigara…

# 1 Whisky. Whisky-ul este bautura masculina suprema. Servit singur sau cu gheata, acest aur lichid este atat de barbatesc incat face ca parfumul barbatilor sa miroasa ca unul. Un tip celebru de whisky este Scotch, fabricat din orz malt. In timp ce peste ocean, americanii fac aceasta bautura din diferite combinatii de alte boabe, inclusiv porumb.

Exista si alte bauturi acolo care folosesc whisky-ul ca baza de cocktail-uri. Barbatii adevarati stiu sa o aprecieze asa cum este.

# 2 Martini. In forma sa cea mai pura, un martini este un amestec rece de gin si vermut garnisit cu masline sau un dram de lamaie. O bautura complicata, un martini vine in mai multe forme. Cerand chelnerului un martini „uscat”, va ofera o versiune fara vermut.

Comandarea unui martini cu vodca va va oferi un amestec cu vodca in loc de gin. Spunandu-i ospatarului “simplu”, ar omite gheata.

# 3 de moda veche. O bautura aromata este Mad Men’s Don Draper, de moda veche consta din doua uncii de whisky Bourbon sau secara incet turnate peste un pahar cu un cub de zahar si apoi stropit cu putina apa. Apoi, garnisit cu niste cuburi de gheata si o felie de portocala. Bautura poate suna fantezist, dar cu siguranta are un efect mare.

# 4 Manhattan clasic. Aceasta bautura a fost foarte populara in timpul erei Prohibitiei si este, de asemenea, cunoscuta sub numele de favoritul lui Frank Sinatra. Fiecare bar are propria versiune de Manhattan, dar contine, in esenta, doua uncii de whisky de secara si o jumatate de uncie de vermut, cu un indiciu de amaraciune si cirese optionale. Poti vedea mai multe produse intr-un magazin de bauturi bauturi online

Se poate spune ce se doreste despre cat de nemanifestata este garnitura, dar aceasta bautura poate pune in dificultate orice barbat daca nu este prea atent..

# 5 Rusty Nail. Rusty Nail este una dintre acele bauturi care se masca ca un cocktail, dar are un gust mult mai puternic inca de la prima inghititura.

Ce este tequilla si cum a aparut?

Desi unele tequila au ramas marci de familie, cele mai cunoscute marci de tequila sunt detinute de mari corporatii multinationale. Cu toate acestea, peste 100 de distilerii produc peste 900 de marci de tequila in Mexic si au fost inregistrate peste 2.000 de marci (statistici 2009). Datorita acestui fapt, fiecare sticla de tequila contine un numar de serie (NOM) care indica in ce distilerie a fost produsa tequila. Deoarece sunt folosite doar atatea distilerii, mai multe marci de tequila provin din aceeasi locatie.

In 2003, Mexic a emis o propunere care ar impune ca toata tequila mexicana sa fie imbuteliata in Mexic inainte de a fi exportata in alte tari. Guvernul mexican a spus ca imbutelierea tequilei in Mexic ar garanta calitatea acesteia.  Companiile de bauturi alcoolice din Statele Unite au spus ca Mexicul dorea doar sa creeze locuri de munca de imbuteliere in propria lor tara, si, de asemenea, au sustinut ca aceasta regula ar incalca acordurile comerciale internationale si ca este in contradictie cu practicile obisnuite de export din intreaga lume.

Propunerea ar fi putut duce la pierderea locurilor de munca la fabricile din California, Arkansas, Missouri si Kentucky, deoarece tequila mexicana exportata in vrac in Statele Unite este imbuteliata in acele fabrici. La 17 ianuarie 2006, Statele Unite si Mexic au semnat un acord care permite continuarea importului in vrac de tequila in Statele Unite.  Acordul a creat, de asemenea, un „registru al imbuteliatorilor de tequila” pentru a identifica imbuteliatorii aprobati de tequila si a creat o agentie pentru monitorizarea registrului.

Consiliul de Reglementare Tequila din Mexic (TRCM) nu a permis initial ca tequila aromata sa poarte numele de tequila.  In 2004, Consiliul a decis sa permita ca tequila aromatizata sa fie numita tequila, cu exceptia tequilei 100% agave, care inca nu poate fi aromata.

Recomandari

Util