Cum să porți imprimeurile în stilul tău personal: sfaturi de la stiliști

Îți plac imprimeurile dar nu ești sigură cum să le integrezi în stilul tău personal? Deși pot fi un element cheie în crearea unui outfit interesant, imprimeurile pot fi dificil de purtat fără a deveni kitsch sau fără a fi prea exagerate. Iată câteva sfaturi de la stiliști cu privire la modul de a purta imprimeurile în stilul tău personal!

1. Începe cu ce știi și iubești

Un mod sigur de a purta un imprimeu este de a începe cu unul pe care îl cunoști și îl iubești deja. Acesta poate fi un imprimeu care se regăsește în garderoba ta sau unul pe care l-ai purtat anterior. Începe cu acel imprimeu și construiește ținuta în jurul lui. În acest fel îți vei forma instinctele cu privire la modul de a mixa și asorta diferite imprimeuri.

2. Nu te teme să combini imprimeuri diferite

Pentru a combina cu succes mai multe imprimeuri, trebuie să te joci cu texturi și culori care se potrivesc între ele. Un truc de stil este de a alege un imprimeu puternic și de a adăuga unul subtil. În cazul în care în care imprimeurile tale au culori similare, adăugarea unei texturi sau formă diferite poate fi cheia succesului.

3. Mixează imprimeurile cu piese uni

Dacă nu te simți confortabil purtând mai multe imprimeuri, poți combina un imprimeu cu una sau două piese uni. O cămașă neagră de la StarShinerS sau o pereche de pantaloni kaki pot fi perfecte pentru a echilibra outfitul și a aduce un aspect mai rafinat.

4. Fii atentă la proporții

Când mixezi imprimeurile, este important să fii atentă la proporții. Acest lucru se referă la dimensiunea și schema de culori a imprimeurilor pe care le combini. În general, este mai bine să combini imprimeuri de dimensiuni diferite și să acorzi atenție la cum se regăsește paleta de culori în întregul outfit. Acestor sfaturi li se adaugă necesitatea acordării de atenție proporțiilor corpului tău, astfel încât să așezi imprimeurile în locurile potrivite pentru a-ți pune corpul într-o lumină bună.

5. Experimentează

Moda a fost și va fi mereu în schimbare, așadar nu contează regulile, atâta timp cât te simți confortabil și îți onorezi stilul tău personal. Aceasta presupune experimentare, descoperirea unor imprimeuri noi și încercarea lor, ceea ce se poate realiza printr-un proces de trial and error, până când vei găsi combinația potrivită.

În concluzie, purtarea imprimeurilor poate fi un pic intimidantă, dar poate fi și distractivă și o modalitate de a te exprima și de a-ți evidenția personalitatea. Începe încet și probabil că te vei simți mai încrezătoare pentru a experimenta cu diferite imprimeuri și combinații între ele. Păstrați aceste sfaturi în minte și asigurați-vă că vă păstrați stilul personal în centrul tuturor ținutelor compuse!

Sursa foto: unsplash.com

Recomandari

Util