Tips&tricks: descoperă cum să investești într-una din cele mai bune baterii pentru baie

Îți dorești să-ți reamenajezi baia de acasă și vrei să investești în produse sanitare de calitate, care să îți asigure confort, dar și durabilitate? Atunci este bine să știi că pe piață ai la dispoziție o varietate de obiecte din care poți alege alege, iar pentru a găsi exact ceea ce cauți, este bine să cunoști câteva elemente tehnice pe care să le iei în considerare.

Începe prin a opta pentru una din cele mai bune baterii baie Baterii-Lux, pentru a te asigura că vei avea un flux de apă excelent, atât pentru uz personal, cât și pentru uz casnic. Aceste produse sunt extrem de variate astăzi, rămânând la alegerea ta care este modelul potrivit pentru spațiul de care dispui.

Baterii baie simple sau termostatate?

Spre deosebire de acum câțiva ani, când în oferta producătorilor găseai doar baterii de baie simple, a căror apă o porneai singur, cu ajutorul unui robinet, acum dispui și de produse termostatate, pe care le poți utiliza cu încredere la duș. Este vorba despre baterii a căror temperatură o poți seta în funcție de apa care îți este pe plac. Mai exact, tot ce trebuie să faci este să alegi temperatura apei înainte de a intra la duș, iar apoi vei avea parte de o experiență plăcută, fără fluctuații de apă caldă/apă rece. Astfel de baterii sunt moderne și eficiente, oferindu-ți confortul de care ai nevoie acasă.

Tipul de montaj

Un alt aspect important, de care este recomandat să ții cont în privința bateriilor de baie este referitor la montaj. De exemplu, atât bateriile pentru lavoar, cât și cele pentru cadă/duș pot fi montate pe lavoar/cadă sau pot fi încastrate în perete. Dacă îți dorești să te bucuri de mai spațiu unde să îți pui lucrurile personale, nu ezita să investești în bateriile încastrate. Acestea te ajută inclusiv să construiești o imagine deosebită și plăcută în baie. În schimb, bateriile clasice sunt mai practice în cazul în care întâmpini defecțiuni tehnice: pentru a le înlocui, nu trebuie să spargi peretele, ci pur și simplu să oprești apa, iar apoi să le demontezi.

Puterea termică

Puterea termică îți poate influența și ea alegerea. Este vorba despre capacitatea unei baterii de a încălzi apa și este exprimată în kilowatti (kW). În acest sens, ai la dispoziție baterii de 3 kW, respectiv baterii de 5 kW, cu mențiunea că atunci când puterea termică este mai mare, cu atât apa de care ai nevoie se va încălzi mai repede. Detalii despre puterea termică a unui astfel de produs sanitar găsești întotdeauna în descrierea de pe ambalaj.

Dimensiunea potrivită

Bateriile sanitare sunt împărțite în mai multe categorii, în funcție de dimensiunea pe care o au. Dacă ai un lavoar micuț, ideal este să investești într-o baterie mică, de mărime S. În schimb, atunci când ai un lavoar generos ca dimensiuni, poți alege o baterie L. Diferența dintre mărimi este dată de înălțimea pipei. Cu cât lavoarul este mai mare, cu atât și pipa bateriei trebuie să fie mai înaltă, pentru ca apa să curgă cât mail in, fără a stropi totul împrejur.

Baterii-lux.ro îți propune o varietate de obiecte sanitare durabile, rezistente și plăcute din punct de vedere estetic. Online găsești tot ce ai nevoie: de la baterii bucatarie chiar aici, până la cele de baie, dar și accesorii practice și simplu de folosit. Gândește-te la imaginea de ansamblu pe care vrei să o construiești, astfel încât să alegi obiecte care să fie calitative, dar și frumoase estetic!

Date de contact:

Email: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

Recomandari

Util