Stație Alezzi Betoane Agigea: prezentare, servicii și portofoliu

Oricine construiește, are nevoie de un material de construcție în care se poate avea încredere. Există motive întemeiate pentru încrederea acordată în Stație Alezzi Betoane Agigea. Betonul este cel mai folosit material din lume. 

Datorită proprietăților sale, este rezistent la intemperii, maleabil, conducător termic și, este de asemenea, un material de construcție valoros, în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor. Mai ales în zilele noastre, betonul are voie să arate caracter și este adesea folosit în forma sa pură. Ingineria modernă a instalațiilor și tehnologia de la Stația Alezzi Betoane Agigea sunt întotdeauna la zi, ceea ce înseamnă că îți poate furniza produse de cea mai înaltă calitate.

Alege să colaborezi cu specialiștii în betoane!

Betonul este produs la o stație Alezzi Betoane Agigea și este livrat direct la fața locului. Prin urmare, dispune de echipamente specializate de transport. Betonul este un material de construcție pentru viitor: durabil și rezistent. În plus, betonul poate fi descompus în componentele sale și reutilizat. În cazul Stației Alezzi Betoane Agigea toate sunt obținute dintr-o singură sursă. 

Produce beton gata amestecat în toate gradele comune. La cerere pot fi furnizate betoane de calitate superioară. Este disponibilă o flotă extinsă și versatilă de vehicule și se acordă o importanță deosebită personalului cu înaltă pregătire, care te și poate consilia profesional.

Stația Alezzi Betoane Agigea este o companie specializată în producția de betoane și este poziționată în zona Portului Constanța-Sud Agigea. În scopul furnizării de produse din beton de înaltă calitate, Stația Alezzi Betoane Agigea funcționează cu patru malaxoare pentru prepararea betonului, care sunt amplasate atât în ​​stațiile de lucru Agigea, cât și în Lumina. Acest lucru permite companiei să ofere o gamă mare de produse din beton pentru a satisface nevoile tuturor clienților săi.

„Expertiza Alezzi Betoane – Performanță și Fiabilitate pentru Structurile Tale

Stația Alezzi Betoane Agigea – Poziționare strategică

Poziționarea statiei Alezzi Betoane Agigea în Portul Constanța-Sud oferă acces fiabil la transport și logistică. Stația este dotată cu tehnologie și infrastructură modernă pentru a asigura producția și livrarea eficientă a betoanelor. 

În plus, compania are experiență în diverse proiecte de construcții, inclusiv construcția de ansambluri rezidențiale cu mai multe etaje, conexiuni la utilități, împrejmuiri de teren și platforme. Acest lucru demonstrează capacitatea Stației Alezzi Betoane Agigea de a gestiona diverse proiecte de construcție și de a îndeplini cerințele clienților săi.

Compania se angajează să susțină valori puternice și o misiune clară. Pentru Stația Alezzi Betoane Agigea prioritatea înseamnă calitate în procesul de fabricarea a betoanelor, îndeplinind cu precizie standardele industriale și ceea ce clienții se așteaptă. În plus, cu o stație de beton Năvodari poți construi relații pe termen lung, deoarece oferă servicii profesionale și livrează produse betoane în timp util. 

Misiunea Stației Alezzi Betoane Agigea este de a fi un partener de încredere în industria construcțiilor, oferind produse de betoane de înaltă calitate și contribuind la succesul proiectelor clienților săi. Prin conceptul său pentru calitate, satisfacția clienților și profesionalism, stația Alezzi Betoane Agigea s-a impus ca un furnizor de betoane de renume și de încredere în zona Agigea.

Cu locația sa strategică în Agigea, Stația Alezzi Betoane este ușor accesibilă și oferă servicii profesionale și convenabile clienților săi. Stația este echipată cu patru malaxoare pentru prepararea betonului, oferind astfel, o gamă mare de produse din beton. 

De asemenea, oferă clienților acces la diferite produse din beton, care satisfac nevoile lor specifice de construcție. Stația Alezzi Betoane Agigea este vitală pentru clienți, deoarece furnizează betoane proaspete pentru proiectele de construcție în zonele învecinate, contribuind la dezvoltarea infrastructurii locale.

Servicii și portofoliu

Din punct de vedere al dotărilor, Stația Alezzi Betoane Agigea dispune de tot ceea ce este necesar pentru producția și distribuția de betoane, iar echipa dedicată asigură funcționarea eficientă a companiei. Cu cele patru malaxoare pentru prepararea betoanelor, poate răspunde prompt cerințelor clienților. 

Mai mult decât atât, stația este focusată pe controlul calității, asigurând clientul că betoanele preparate în interiorul stației, îndeplinesc standardele de calitate. În conceptul stației Alezzi Betoane Agigea, calitatea înseamnă produse de beton fiabile și durabile pentru construcții de orice anvergură.

O stație Alezzi Betoane Agigea oferă o gamă complexă de servicii si betoane, incluzând printre altele, furnizarea de betoane pentru fundații, niveluri de parcare subterană și buncăre de protecție civilă. Stația Alezzi Betoane poate oferi servicii, betoane proaspete și produse din beton atât pentru proiectele rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. 

De asemenea, oferă soluții viabile pentru diferite niveluri și cerințe, pentru a răspundă nevoilor specifice ale clienților săi, asigurându-le satisfacția și finalizarea cu succes a proiectelor lor de construcție.

Fabrica de beton Constanța este dotată cu un laborator propriu gradul 2 și diverse utilaje pentru producția de betoane proaspete de înaltă calitate, fabricarea de prefabricate, transport betoane, transport prefabricate. De asemenea, parcul este format din următoarele utilaje:

 • 9 Autobetoniere cu capacitate de 10 m³
 • 3 Autobetoniere cu capacitate de 9 m³
 • 4 Autobasculante 4×4
 • 1 Autobasculanta 8×4
 • 1 Cimentruck
 • 1 Încărcător frontal
 • 1 Buldoexcavator Caterpilla.

În ceea ce privește pomparea betonului, acesta se face cu următoarele utilaje:

 • Pompă CIFA, cu braț de 41 m
 • Pompă CIFA, cu braț de 32 m
 • Pompă CIFA, cu braț de 28 m și mixer cu capacitate de 8 mc.

O parte impresionantă din proiectele realizare de fabrica de beton Constanța includ:

 • Parcarea supraetajată din Mamaia
 • Platforma cu trafic greu Constanța
 • Ansamblu rezidențial în Saturn
 • Centrul Expozițional Carmen Sylva din Eforie Sud.

Stația Alezzi Betoane Agigea are în prezent două stații automate pentru producția de betoane, care joacă un rol foarte important în amestecare cu precizie a ingredientelor pentru betoane și productivitatea procesului de fabricare a betoanelor. 

Pentru transportul si amplasarea eficienta a betoanelor, Alezzi Betoane Agigea este dotata cu utilaje de transport și aşezarea betonului. Acest echipament permite livrarea betoanelor pe șantierele de construcții, facilitând plasarea betoanelor exact acolo unde este nevoie.

Recomandari

Util