Tatuaje pentru băieți cu scrisuri pe mână: ce trebuie să știi înainte de a-ți imprima o imagine pe piele?

Puterea cuvintelor este una extrem de mare, iar atunci când alegi să te tatuezi cu un anumit cuvânt sau poate chiar cu un citat motivațional întreg, în momentele dificile este suficient să privești către acea imagine, pentru a-ți aduce aminte că trebuie să mergi mai departe.

Acesta este principalul motiv pentru care mulți dintre domni aleg tatuaje baieti scrisuri pe mana ca acestea, mai ales că zona în care se tatuează este una vizibilă, ușor accesibilă. Dacă îți dorești să obții un astfel de tatuaj, citește rândurile următoare, pentru a descoperi și alte lucruri interesante, pe care să le pui în balanță.

Tatuaje baieti scrisuri pe mana – alege cât de mare să fie imaginea

Unul dintre primele lucruri la care să fii atent, în funcție de care vei putea alege mai apoi și imaginea optimă pentru tine, este referitor la cât de mare îți dorești să fie tatuajul pe care ți-l faci. Astfel, dacă alegi să dedici o suprafață mai mare imaginii pe care ți-o imprimi pe piele, vei putea utiliza fie un font mai mare, fie vei putea să îți tatuezi un citat format din mai multe cuvinte. La pol opus, însă, dacă vrei un tatuaj mai mic și discret, te poți rezuma la un singur cuvânt sau poate chiar la o literă, care să reprezinte o inițială.

 Fontul ideal

Printre detaliile în privința cărora mai trebuie să iei o decizie se numără și fontul pe care îl preferi. Acesta va influența în mod definitoriu întregul tatuaj și felul în care imaginea va arăta imprimată pe pielea ta. Printre cele mai populare tipuri de fonturi pentru cuvinte sunt cele simple, cu forme drepte, dar și cele care au litere ronde, frumoase, în stil romantic. Gândește-te la varianta care consideri că se pliază cel mai bine pe propria ta personalitate, pentru a lua o decizie potrivită! Ulterior, tattoo artistul cu care colaborezi îți va arăta câteva modele de fonturi din care poți alege.

Un tatuaj clasic sau unul colorat?

Dacă vrei să te bucuri de un tatuaj simplu, clasic, un model negru este ideal pentru tine. În schimb, poți alege și un tatuaj colorat, care să-ți aducă zâmbetul pe buze. Decizia rămâne la tine, însă este bine să iei în considerare faptul că tatuajele negre sunt mai simplu de întreținut. De exemplu, după câțiva ani, cerneala începe să pălească, ceea ce este normal. Astfel, va trebui să te întorci la salon pentru un retuș, iar refacerea unui tatuaj negru este mai ușoară, decât refacerea unui tatuaj colorat.

Cât timp durează să îți faci un tatuaj?

Timpul pe care îl petreci într-un salon de tatuaje este întotdeauna influențat de complexitatea imaginii pe care ți-o dorești, dar și de mărimea tatuajului. Așadar, dacă alegi să investești într-un tatuaj mai mare, cu numeroase elemente și, eventual colorat, este posibil să fie nevoie de mai multe ședințe, pentru ca tattoo artistul să îți finalizeze imaginea.

Cum să întreții corect un tatuaj?

Realizarea unui tatuaj presupune, într-o anumită măsură, realizarea unei răni deschise la nivelul pielii, având în vedere că tattoo artistul lucrează cu ace pentru a-ți bate imaginea. Practic, primele zile de la finalizarea tatuajului sunt extrem de importante, pentru că în acest interval este important să aplici de câteva ori pe zi pe piele o cremă cicatrizantă, iar mai apoi să acoperi tatuajul cu o folie alimentară, pentru a-l proteja de impurități și de bacterii.

Apelează cu încredere la specialiștii FunkyTattoo.roatunci când vrei să faci o schimbare la nivelul aspectului tău, iar astfel vei obține o imagine permanentă atent realizată și interesantă totodată. Tattoo artiștii pot realiza atât tatuaje fete: https://www.funkytattoo.ro/tatuaje-fete/, cât și tatuaje pentru bărbați cu ajutorul unor ustensile perfect sterilizate!

Date de contact:

Email: contact@funkytattoo.ro

Telefon: 0731525808 / 0772047223

Recomandari

Util