Ce sunt rafturile metalice

Rafturile sunt un plus popular la garajul casei si nu numai, deoarece acestea pot stoca elementele necesare în mod regulat, precum și cele care sunt necesare mai puțin frecvent. Rafturile de garaj ar trebui să fie suficient de puternice pentru a susține elementele stocate în ele. Rafturile robuste sunt disponibile în unități independente. Dulapurile de garaj și containerele de depozitare sunt, de asemenea, adăugiri mari la rafturile de garaj pentru a oferi o organizare eficientă acasă.

Rafturile si depozitarea

În casele cu o mașină de spălat și uscător în garaj, este de obicei foarte convenabil să plasați rafturi închise peste aparate. Dulapurile cu uși închise tind să arate mult mai îngrijite decât rafturile de garaj deschise, deoarece păstrează sticlele de detergent și alte consumabile de rufe la vedere. Dacă există spațiu în apropierea mașinii de spălat și a uscătorului, se poate adăuga un raft suplimentar cu o secțiune detașabilă pentru plierea hainelor. Zona de sub un raft înalt, care este utilizat pentru depozitare în afara sezonului ar putea fi echipat cu o bară de suspensie pentru a fixa cămășile pe umerase. Există multe idei posibile in cee ace priveste aceste rafturi, pentru a ajuta la crearea unui spatiu nou de depozitare.

Rafturile de garaj în stil cabinet funcționează, de asemenea, sunt perfecte pentru depozitarea conservelor și a echipamentelor sportive. Un dulap cu design interior poate funcționa bine într-un garaj pentru a stoca echipamente sportive dacă exista si un raft superior pentru articole precum căști de protecție sau mingi de tenis și este echipat pentru a stoca bastoane de hochei, rachete de tenis și altele asemenea în compartimentul inferior.

 Rafturile de metal pot fi construite în jurul dulapurilor de cămară închise sau rafturi pentru a crea un perete de depozitare parțial sau complet într-un garaj.

Rafturile de cărți pot fi, de asemenea, construite în jurul unui banc. Cârligele montate sub rafturile de metal pot ajuta la menținerea măturilor și a colectorilor de praf curate. Depozitarea corectă în garaj poate face diferența între un garaj dezordonat și aglomerat și unul organizat.

Cutiile de depozitare si rafturile metalice

Containerele mari de depozitare din plastic frumos aliniate pe rafturile garajelor pot stoca multe elemente diferite. Containerele clare înseamnă că articolele din interior sunt mai ușor de văzut, dar recipientele opace de depozitare pot fi etichetate pentru identificare. Rafturile de metal pot ajuta, de asemenea, la menținerea pubelelor de reciclare organizate. Un rând de pubele pentru colectarea materialelor de reciclare, cum ar fi ziarele și sticlele, pot păstra articolele pentru reciclare separate și gata de colectare sau livrare într-un depozit de reciclare. Vezi aici detalii desprerafturi metalice Storeexpert si alege cele mai bune solutii pentru tine.

Elemente implicate în funcționarea zilnică a depozitului

Rafturi metalice

Toate elementele din apropiere care interferează cu funcționarea rafturilor de depozitare și care afectează, de asemenea, securitatea depozitului în sine, sunt aspecte importante pe care trebuie să le luăm în considerare în orice moment.

Unele dintre ele pot fi următoarele:

  • Roabele. Toate stivuitoarele utilizate în depozit trebuie să fie adecvate atât pentru funcționarea, cât și pentru sistemele de depozitare existente.
  • Iluminatul nu trebuie să fie nici prea scăzut, nici prea înalt. Trebuie să încercăm să ne apropiem de optim. Iluminatul minim pe care trebuie să-l aibă depozitul nostru trebuie să fie de 50 lux.
  • Mai ales în iluminatul coridoarelortrebuie să evităm umbrele și că iluminatul de urgență este amplasat în zonele de reglementare și în stare bună.
  • Poate părea evident, dar este esențial ca depozitul să fie curat și ordonat. Nu ar trebui să existe niciun obstacol, în special în ieșirile de urgență și în zonele de trecere a operatorilor. Cel mai bun mod de a respecta această recomandare este de a avea un serviciu de curățenie care să se ocupe periodic de aceste activități.
  • Pe de altă parte, trebuie să verificăm dacă nu există defecte de construcție în depozitul nostru. De exemplu, gropi, denivelări etc., deoarece toate aceste daune pot provoca accidente prin împiedicarea circulației corecte a stivuitoarelor sau a operatorilor. În plus, plasarea rafturilor ar fi afectată de faptul că nu se poate așeza corect pe podea din cauza acestui tip de deteriorare.
  • În ceea ce privește măsurătorile depozitului, trebuie acordată o atenție deosebită lățimii culoarului. Nu numai că ar trebui să monitorizăm măsurile de reglementare, ci și să luăm în considerare lățimea măsurătorilor mărfurilor pe care dorim să le stocăm sau tipul de instrumente pe care le vom folosi în depozitul nostru, cum ar fi stivuitoarele.
  • Semnalizare: Este foarte important ca toate zonele importante și datele depozitului să fie bine semnalizate. De la zonele de circulație a stivuitoarelor până la parcările lor. De asemenea, greutatea care susține fiecare raft pentru a ști în orice moment dacă materialele pe care dorim să le depozităm pe el, pot fi susținute fără nicio problemă.

Recomandari

Util