Schimbă-ți viața cu agenția Prime – vezi site-ul oficial Prime Studios

Probabil am trecut cu toții și nu odată prin schimbarea unui loc de muncă cu altul din diverse motive. Fie că ne-am dorit mai multă stabilitate din punct de vedere financiar, fie că jobul anterior nu ne mai dădea satisfacții, am făcut acest pas cu speranța că lucrurile se vor îmbunătăți pentru noi. De asemenea, era și este încă importantă înțelegerea între colegi.  Însă nu întotdeauna această schimbare a adus rezultatele așteptate. Angajatorii nu respectau promisiunile inițiale și dezamăgirea era inevitabilă.

Sunt, ce e drept, puține domenii în care știi că poți lucra și poți obține tot ce îți dorești, prin muncă și implicare.

În rândurile de mai jos vom detalia acest lucru.

Un job sigur și cu avantaje de ambele părți, este și pentru mine?

Depinde acum și care sunt standardele tale. Un job bine plătit impune și să fii deschisă și îndrăzneață, să aplici acolo unde trebuie, vorbim aici de oportunitatea oferită de site-ul oficial Prime Studios. Doar aici visele tale vor prinde contur, doar aici poți aplica fără teama că angajatorul nu își onorează obligațiile ce îi revin.

Dacă alte persoane au reușit sigur că vei reuși și tu. Pe lângă salariul fix, mult peste media pe țară, aici vei mai beneficia și de un comision în raport direct proporțional cu munca depusă. Depinde doar de tine cât de mult timp aloci acestei activități.

În plus și deloc de neglijat este faptul că programul de muncă ți-l faci tu, în ritmul tău personal, fie că vei lucra de dimineață, intermediar sau de noapte. Acest lucru este, cu siguranță, în beneficiul tău personal, deoarece în felul acesta vei avea mai mult timp pentru persoanele apropiate.

Concret, care sunt avantajele unui job de fotomodel?

A fi model de videochat nu este, nici pe departe, jobul despre care unele persoane nu au păreri tocmai bune. Practic, a iniția o comunicare cu persoane care nici nu locuiesc în țară este un lucru minunat, deoarece acestea simt nevoia de cineva cu care să vorbească mai deschis. Este la fel ca și munca pe care o desfășoară un psiholog, doar că aceasta este mult mai plăcută și are loc într-un cadru mult mai personal.

Ai de ales între a fi model non adult sau adult, dar ține minte că numai tu poți decide cât de departe poți duce conversația.

Beneficiile salariale sunt pe măsura eforturilor depuse. Vorbim aici e un salariu de 15000 în primele trei luni de la angajare, pentru a garanta o stabilitate financiară. Apoi de un bonus de 500$ în prima lună. Iar pentru modelul cu cel mai multe ore petrecute în online îi este oferit un city-break integral plătit pentru o relaxare binevenită.

Se cere experiență anterioară?

Nici pe departe, aceasta nu este o condiție la angajare pentru că echipa de la Prime oferă traininguri gratuite în domeniu, inclusiv pentru învățarea limbii engleze, dacă nu o stăpânești foarte bine.

Agenția se implică de asemenea și în confortul emoțional al modelelor, reușind în felul acesta să creeze o atmosferă plăcută de lucru la standarde de lux.

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa pagina oficială.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Recomandari

Util