Igiena si confort cu papuci medicali

Programul intens de lucru sau activitatile casnice solicitante pun presiune pe picioarele noastre si astfel, la finalul zilei ne trezim obositi si cu picioarele grele si dureroase. Pentru remedierea acestui disconfort si pentru a avea picioarele sanatoase putem folosi papuci medicali pentru ca activitatea noastra zilnica sa fie una fara dureri, armonioasa si cu maxim de confort.

Papucii medicali au partea de catre calcaie mai inalta, iar cea frontala mai joasa si pot ameliora senzatia de durere si disconfort de la nivelul picioarelor. Talpa acestor papuci medicali este elastica pentru ca orice obstacol sau denivelare a terenului sa fie estompata sau diminuata.

Daca vorbim de varsta pentru care sunt conceputi, trebuie sa stim ca acesti pantofi sunt facuti pentru orice varsta pentru a genera  confort la mers. Se gasesc pe orice marimi si pot fi purtati in orice moment al zilei, astfel mentinem sanatatea picioarelor si o buna circulatie la nivelul acestora.

O paleta larga de modele pentru confort si estetica

In zilele noastre putem alege dintr-o diversitate de pantofi, cu toc sau talpa inalta, foarte frumosi colorati, dar care pot dovedi a nu fi benefici pentru sanatatea picioarelor noastre, de multe ori agravand anumite boli. Nivelul ridicat de disconfort creat de un toc prea inalt sau un material de calitate scazuta acutizeaza predispozitia spre picioare umflate, grele.

Problemele medicale pot fi remediate daca folosim pantofi medicali si astfel, picioarele nu mai sunt grele si dureroase. Acestia ofera comoditate picioarelor dupa o zi de munca si durerile in talpa vor disparea. Partea plata frontala ofera degetelor confort, ele putand fi asezate rasfirat si lejer. Pantofii medicali se diferentiaza de cei din comert prin faptul ca ofera picioarelor spatiu la interior, comoditate si elimina durerile cauzate de o purtare incorecta, neadecvata.

In urma purtarii acestor papuci medicali poti vedea o ameliorare a durerilor de spate deoarece pozitia corpului la mers va fi una corecta dar si la repaus. Pantofii cu toc sau talpa inalta incomozi pot agrava durerile de spate, astfel mersul poate fi greoi si inadecvat, cu dureri chinuitoare. De asemenea, fluxul sangvin poate fi stimulat daca purtam incaltaminte medicala, daca de confrunti cu probleme de circulatie a sangelui.

Papucii medicali iti vor da confort pe durata deplasarii, sunt utili, practici si comozi putand fi purtati de catre oricine pe parcursul zilei in diferite activitati.

Un nivel ridicat de igiena

Papucii medicali sunt utilizati de catre pacienti dar si de catre personalul medical din diverse centre sanitare. In aceste locatii curatenia trebuie sa fie una exemplara si prin urmare, un alt avantaj asociat papucilor medicali este acela ca sunt prevazuti cu anumite proprietati antibacteriene pentru a putea evita raspandirea anumitor bacterii de pe suprafete dintr-un spatiu in altul.

Papucii medicali sunt usori ca si greutate, trebuie sa fie achizitionati in marimea potrivita si mai ales, cei care sunt prevazuti cu perforatii ofera posibilitatea unei bune circulatii a aerului. Flexibili si cu talpa ortopedica, acesti papuci sunt ideala pentru pacientii care sufera de probleme cu circulatia dar si pentru toate activitatile intreprinse in spatiul medical.

Recomandari

Util