Plânsete și certuri în familia lui Dragoș Săvulescu

Copilul plânge și repetă: „tata, tata”

Cuplul format din Dragoș Săvulescu și Angela Martini trece prin momente delicate, fiind nevoit să trăiască la distanță unul de celălalt. Cei doi soți, cunoscuți pentru relația lor înflăcărată și iubirea profundă pe care și-o poartă, se confruntă acum cu obstacole care le pun la încercare legătura și nu în ultimul rând, viața de familie.

Din cauza unor circumstanțe nefericite, cei doi se află în țări diferite. Angela Martini, un model albanez de succes, a fost constrânsă să rămână pe teritoriul Statelor Unite pentru o perioadă îndelungată, în timp ce Dragoș Săvulescu, fostul acționar al lui Dinamo, se găseste blocat în Italia.

Dragoș se confruntă cu un proces complicat de dovedire a nevinovăției sale. Deși judecătorii italieni au declarat finalizarea executării în Italia a condamnării române pe motivul intervenției prescripției, autoritățile române refuză să anuleze mandatul de arestare internațional. Astfel, Dragoș rămâne captiv, departe de cei dragi și de viața pe care și-o dorește.

Separarea îndelungată și distanța fizică au un impact puternic asupra cuplului, dar cel mai mult se resimte în viața copilului lor, Kyree. Băiețelul în vârstă de doar doi ani este nevoit să crească fără prezența tatălui său și acest lucru îi afectează profund. Înainte de distanțare, Kyree și Dragoș petreceau mult timp împreună în Italia, iar acum băiețelul plânge și își strigă „tată” în momentele de dor și tristețe.

Surse apropiate cuplului susțin că Angela Martini și Dragoș Săvulescu încearcă să păstreze legătura prin apeluri video și convorbiri telefonice, însă distanța și absența fizică provoacă un gol în inimile lor, dar mai ales a copilului lor. Discuțiile dintre cei doi devin din ce în ce mai frecvente, iar Angela Martini se confruntă cu provocarea de a fi o mamă singură și de a gestiona toate aspectele vieții de zi cu zi. Munca sa solicitantă nu face altceva decât să amplifice această situație.

Cu toate acestea, dragostea lor puternică le oferă o rază de speranță în mijlocul greutăților. De curând, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei Dragoș Săvulescu, Angela a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde i-a exprimat soțului său iubirea fără limite și dorința de a fi împreună. 

Recomandari

Util