Totul despre oglinzile pentru baie: ce modele ai la dispozitie si cum sa il alegi pe cel potrivit pentru tine?

Vrei sa te bucuri acasa de confort si sa dispui de obiecte sanitare de top, pe care sa le utilizezi cu incredere pe termen lung? Incepe prin a studia gama de oglinzi baie, pe care o gasesti atat in magazinele fizice, cat si in magazinele online.

Astazi te poti orienta spre unul dintre numeroasele modele de oglinzi baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie pe care producatorii le introduc pe piata, ceea ce inseamna ca poti alege fie o oglinda simpla, clasica, fie una cu leduri sau cu becuri. Pentru a te opri, insa, la varianta ideala pentru tine, este recomandat sa stii cateva elemente tehnice, de care sa tii cont.

Ce tipuri de oglinzi baie ai la dispozitie?

Din punct de vedere a tehnologiei cu ajutorul careia sunt realizate, oglinzile de baie pot fi:

•           simple – oglinzile din aceasta categorie sunt cele clasice, care exista pe piata de foarte multi ani si care pot avea sau nu rame. Sa aplici astfel de obiecte in perete nu este deloc dificil;

•           cu leduri – se numara printre modelele moderne de oglinzi, spre care te poti indrepta. Avand in vedere ca sunt dotate cu leduri, aceste tipuri de oglinzi iti asigura o luminozitate excelenta, in functie de activitatea pe care vrei sa o desfasori;

•           cu becuri – oglinzile cu becuri te ajuta sa iti conturezi un colt de star, astfel incat sa te simti ca o vedeta de la Hollywood. Becurile sunt de diferite dimensiuni, tocmai pentru a le putea alege pe cele care consideri ca ti se potrivesc cel mai bine.

Cum sa determini dimensiunea potrivita a oglinzii?

Raspunsul la aceasta intrebare depinde foarte mult de cat de generoasa este baia ta ca suprafata. De exemplu, daca ai o baie micuta, recomandat este sa optezi pentru o oglinda suficient de mare, incat sa obtii senzatia de mai mult spatiu. De asemenea, cel mai bine este sa masori spatiul de deasupra lavoarului cu ajutorul unei rulete, pentru a-ti da seama exact care sunt inaltimea, respectiv latimea potrivite.

Forma

Nu uita sa pui in balanta si forma oglinzii in care investesti. De ce? Pe piata gasesti atat oglinzi dreptunghiulare, cat si oglinzi ovale, rotunde sau chiar asimetrice. In acest sens, este bine sa stii ca modelele dreptunghiulare si cele patrate se incadreaza de minune in spatiile amenajate in stil minimalist, pe cand oglinzile ovale sau cele asimetrice sunt excelente pentru baile organizate intr-un mod mai inedit, cu o atentie focusata pe detalii.

De ce sa optezi pentru o oglinda moderna, cu leduri sau becuri?

Despre oglinzile moderne, de ultima generatie de pe piata este bine sa stii ca sunt prevazute cu functii extrem de interesante si practice. De exemplu:

•           functia de dezaburire – este una eficienta, intrucat dupa ce faci un dus fierbinte, iar in baie apar aburii, oglinda ta se dezabureste automat, fara a mai fi nevoit sa o stergi sau sa astepti pana cand dispar aburii;

•           functia de reglare a luminozitatii – in functie de starea pe care o ai sau de activitatea pe care o desfasori, poti sa reglezi intensitatea luminii. De pilda, daca vrei sa faci o baie relaxanta, poti sa te bucuri de o lumina cat mai difuza.

Elves.ro iti propune varietate, dar si calitate. Online gasesti numeroase tipuri de obiecte sanitare, toate durabile si aspectuoase ca design. De la cea mai interesanta cada freestanding de aici, pana la oglinzi sau accesorii de baie, pe toate le poti comanda in doar cateva momente chiar de la tine de acasa.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

Recomandari

Util