Transpalete noi sau second hand: Ce alegi pentru afacerea ta?

Investițiile necesare în cadrul unei companii se fac în funcție de nevoile de lucru, dar și de bugetul disponibil. Drept urmare, de multe ori este nevoie să găsești soluția de mijloc pentru multe dintre achizițiile pe care le faci pentru a-ți eficientiza activitatea, cum ar fi alegerea unui echipament la mâna a doua în detrimentul unuia nou. Solicita azi oferta de la Vectra pentru transpalete manuale!

Avantajele aduse de echipamentele second hand

Principalul beneficiu de care ai parte atunci când decizi să cumperi la mâna a doua este prețul mult mai mic. Și pentru echipamentele de manipulare a mărfurilor precum transpaletele sunt foarte scumpe la prețul de producție, pentru multe firme, mai ales cele mici, din domeniul industrial, este mult mai rentabil să apeleze la o astfel de soluție.

Totodată, dacă le cumperi de la un distribuitor de încredere, majoritatea modelelor sunt recondiționate și reparate în așa fel încât să performeze ca unul nou, ceea ce înseamnă că deși ai avantaje de natură financiară, acest lucru nu afectează calitatea echipamentului.

Dacă starea tehnică este în regulă și distribuitorul îți poate oferi toată documentația care să ateste că transpaleta este originală și funcționează în parametri optimi, să cumperi second hand este o soluție foarte potrivită pentru a te încadra în buget.

Când să optezi pentru echipamente noi

Deși să cumperi la mâna a doua este o abordare benefică pentru buget, există situații în care este indicat să te orientezi către transpalete noi. Dacă ai de gând să le utilizezi pe termen îndelungat, iar activitatea desfășurată este foarte solicitantă din punct de vedere timp și efort, mai bine alegi echipament nou. Pe termen lung îți vei recupera investiția și, în plus, ai garanția faptului că performează la cel mai înalt nivel, iar șansele să se defecteze curând sunt foarte mici, ceea ce înseamnă că implică și costuri mici de întreținere. În aceeași notă, echipamentele noi contribuie la capitalul companiei și se depreciază mai greu decât o variantă second hand.

Obține o ofertă personalizată pentru fiecare achiziție

Fie că alegi o transpaletă second hand sau nouă, atât timp cât optezi pentru un model care corespunde cerințelor tale, realizat de producători care pun accent pe calitate, vei obține echipamentul ideal pentru a crește randamentul în punctele de lucru vizate. Este important să ții cont de toate aspectele atunci când iei o astfel de decizie și tocmai din acest considerent, o ofertă personalizată este cea mai bună alegere. Cu ajutorul specialiștilor vei alege transpaleta ideală, care va fi dotată cu funcțiile și accesoriile necesare în activitatea desfășurată, urmând ca prețul să fie calculat în funcție de aceste dotări.

Eficientizează bugetul afacerii tale cu echipamente de manipulare a mărfurilor achiziționate după nevoi specifice de la Vectra!

Recomandari

Util