TOP 5 lucruri pe care trebuie să le ai mereu în mașină

[ad_1]

Indiferent dacă îți conduci mașina în fiecare zi la facultate, la serviciu sau la cumpărături, sunt șanse ca automobilul tău să aibă parte de acțiune mereu. Între a rămâne blocat în trafic, a lovi gropi și uzura generală, mașinile trec prin multe în fiecare zi. Și, deși s-ar putea să nu pară prea mult, se adună rapid. Indiferent dacă faci o pană de cauciuc, te lovești și ai nevoie de puțin ajutor sau pur și simplu te oprește poliția, în vehiculul tău trebuie să se găsească anumite lucruri pe care să le folosești pentru a îți face viața mai ușoară.

Iată 5 lucruri pe care trebuie să le ai mereu în mașină:

  1. Trusă de prim ajutor

Indiferent cât de bine întreținută este mașina ta, există întotdeauna posibilitatea unui accident minor. Indiferent dacă ai lovit accidental o bordură sau ceva în alee, acest kit îți poate salva viața. O trusă mică de prim ajutor ar putea include bandaje elastice, pensete, foarfece, tampoane absorbante din tifon, banda adezivă, unguent antibiotic, tablete antiacide, tablete pentru calmarea durerii, dezinfectant pentru mâini, sticlă de apă și o lanternă.

  1. Roată de rezervă

Cu excepția cazului în care mașina ta este echipată cu anvelope cu crampoane sau dacă conduci în mod regulat off-road, probabil că nu folosești roata de rezervă. În cazul în care anvelopa ta este perforată, vei dori să fii pregătit cu o rezervă umflată corespunzător.

  1. Cabluri jumper

Dacă mașina ta are vreodată un accident și celălalt șofer trebuie să sară mașina dvs. dintr-un motiv oarecare, un cablu jumper ar putea fi util. Aceste cabluri conectează două mașini, permițându-i uneia să o pornească pe cealaltă.

  1. Produse de curățenie

Indiferent cât de atent ai fi, există șansa să fi vărsat ceva în mașină. Așa că asigură-te că ai la tine mereu produse de curățenie. Ai putea să ții o cârpă în portbagaj sau în torpedo doar în cazul în care se întâmplă să verși ceva. Ține și niște pungi de gunoi în caz că mănânci sau ai alte persoane care mănâncă sau consumă băuturi în mașină. Alternativ, poți păstra o sticlă de pulverizare în mașină și să o utilizezi pentru a curăța scurgerile pe măsură ce se întâmplă.

  1. Documente

Poate că cele mai importante lucruri pe care trebuie să le păstrezi în mașină sunt atât documentele tale, cât și ale mașinii, în caz că te oprește poliția sau vrei să te plimbi prin țară și ai nevoie de rovinietă. Printre aceste documente ar trebui să se găsească buletinul tău, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare al mașinii, ITP-ul, rovinieta și asigurarea, toate la zi. Dacă pățești să fii oprit de poliție și unul din documentele tale este expirat, cu siguranță că vei primi o amendă. Dacă nu ești sigur, te poți uita pe documentele tale să vezi dacă încă sunt valabile, iar dacă unul din acestea, cum ar fi asigurarea mașinii, nu mai este valabilă, poți alege asigurarea CASCO de la Asirom deoarece te protejează de riscurile provocate de lovituri, zgârieturi, derapaj, ciocniri, de calamități naturale și chiar incendii sau vandalism.

În concluzie, este important să ai mereu în mașină trusa de prim ajutor, o roată de rezervă, cabluri jumper, produse de curățenie și documentele necesare, deoarece trebuie să fii mereu pregătit în caz de orice.

[ad_2]

Recomandari

Util