Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a vă reface zâmbetul și de a vă reda încrederea în sine

[ad_1]

Acești mici stâlpi de titan sunt implantați chirurgical în osul maxilarului pentru a acționa ca o fundație puternică și robustă pentru dinții de înlocuire. Cu ajutorul implanturilor dentare, puteți avea un zâmbet sănătos, stabil și frumos, care arată și se simte minunat. De la restabilirea abilității de a mesteca și de a vorbi până la prevenirea pierderii osoase în maxilar, beneficiile implanturilor dentare sunt numeroase.

Sănătatea dinților și a gingiilor dumneavoastră poate avea un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării dumneavoastră generale. Prin urmare, este important să aveți grijă în mod corespunzător de dinții și gingiile dumneavoastră și să preveniți cariile dentare și bolile gingivale. Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă și de a vă reface zâmbetul.

De asemenea, vă pot îmbunătăți sănătatea orală și sănătatea generală, precum și calitatea vieții. Implanturile dentare sunt dispozitive de titan care sunt  inserate chirurgical în osul maxilarului pentru a acționa ca rădăcini puternice pentru dinții dumneavoastră de înlocuire. De la îmbunătățirea masticației și a vorbirii până la prevenirea pierderii osoase în maxilar, beneficiile implanturilor dentare sunt numeroase.

Implanturile dentare nu au niciun impact asupra gingiilor dumneavoastră. Acestea sunt plasate sub gingii, dând impresia că aveți dinți naturali.

Stimulează creșterea osoasă

Implanturile dentare sunt plasate chirurgical direct în osul maxilarului dumneavoastră, stimulând creșterea osoasă nouă în zona respectivă. Aceasta este o veste excelentă, deoarece osul maxilarului este un țesut incredibil de puternic și durabil, ajutându-vă să vă păstrați dinții naturali pentru o perioadă lungă de timp.

Previne pierderea osoasă

– Atunci când pierdeți un dinte, corpul dumneavoastră răspunde în mod natural prin resorbtia osului din jur. Acest lucru este problematic, deoarece poate duce la un risc crescut de pierdere a dinților și la un risc de boli gingivale grave. Cu toate acestea, cu implanturile dentare, osul maxilarului nu se va micșora. Îmbunătățește structura facială

– Un dinte lipsă poate face ca fața dumneavoastră să arate mai bătrână și mai puțin atractivă. Prin înlocuirea dintelui lipsă cu un implant dentar, puteți îmbunătăți structura feței dumneavoastră, făcându-vă să arătați mai tânără și mai atractivă.

Reduce riscul de infecție

Implanturile dentare nu dezvolta infectii parodontale, de aceea riscul aparitiei infectiei este mai mic decat in cazul unui dinte natural. 

Îmbunătățește confortul

– Atunci când pierdeți un dinte, spațiul gol poate deveni dureros și inconfortabil. Acest lucru se datorează faptului că osul maxilar se freacă de ceilalți dinți și de țesutul din gură. Un implant dentar poate preveni acest disconfort și vă poate oferi o ușurare pe termen lung.

Accesibil

Implanturile dentare pot fi costisitoare la început, dar reprezintă o investiție semnificativă care va dura mulți ani. Prin urmare, pe termen lung, acestea sunt mai accesibile decât alte tratamente pentru înlocuirea dinților.

Implanturile dentare sunt o investiție excelentă în sănătatea dumneavoastră orală și în sănătatea generală. Sunt ușor de întreținut, sunt accesibile pe termen lung și nu prezintă niciun risc de infecție. Cu toate aceste beneficii, nu este de mirare că implanturile dentare sunt soluția numărul unu pentru înlocuirea dinților.

Vrei sa iti recastigi zambetul perfect? In cabinet stomatologic sector 5 –  Cris Smile Studio, te asteptam sa descoperi avantajele procedurii de inserare a unui implant dentar. Este o metoda moderna, eficienta si sigura de a-ti reface dantura. Beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de o echipa de medici stomatologi cu experienta si profesionalism. Nu mai amana sa iti recastigi zambetul perfect, programeaza-te acum la Cris Smile Studio!

🌐www.cris-smile.ro

📧mailto:office@cris-smile.ro

☎021.9177

📞0723.918.404

🏢Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti

https://www.facebook.com/cris.smile.studio/

LinkedIn Icon Small Circle linkedin.com/in/dr-cristina-munteanu-b8763a174

https://www.linkedin.com/company/cris-smile-studio/

https://www.instagram.com/cris.smile.studio/

https://www.youtube.com/@drcristinamunteanu5630

https://cris-smile.ro/blog/[ad_2]

Recomandari

Util