Hrana umedă pentru câini – cea mai diversă gamă de produse de pe piață

Creșterea unui câine este în egală măsură cea mai frumoasă experiență cât și o experiență extrem de complicată. Adoptarea unui animal presupune asumarea creșterii unui nou suflet și dedicarea timpului și a bugetului în această direcție. În același timp, creșterea unui câine presupune și o serie de numeroase provocări, provocări fie mai amuzante sau mai serioase și dificile. Ce știm cu siguranță este că dacă respectăm o serie de reguli nescrise, cu siguranță vom avea puterea să trecem peste provocări și se ne bucurăm de viață alături de patrupedul nostru.

Una dintre cele mai mari provocări vine în momentul în care suntem puși în fața alegerii dietei animalului și ne lovim de sute de tipuri de conserva caine de cea mai buna calitate, mulți saci de hrană uscată și alte recompense. Care este cel mai potrivit mod de hrană pentru animalul tău și cum alegem conserva potrivită aflăm împreună în următoarele rânduri.

Hrana umedă și hrana uscată

Hrana umedă și hrana uscată reprezintă fracții de hrană la fel de importante, deși cantitățile recomandate diferă. O dietă sănătoasă a unui animal va conține cantități din ambele tipuri de hrană, respectând un anumit raport dictat fie de rasa animalului, fie de tipul hranei pe care o alegem. Indiferent de raportul în care se află, hrana uscată este cea care reprezintă tipul principal de mâncare pentru un câine.

Deși hrana umedă se oferă într-o cantitate mai mare, hrana uscată este cea care oferă animalului experiențe culinare, gusturi și senzații, făcând-o o parte la fel de importantă. Din acest motiv, varietatea tipurilor de conservă câine este uriașă și în continuă dezvoltare.

Cum au evoluat conservele pentru câini?

În trecut, o conservă câine era un produse destul de simplu, banal chiar, el fiind la bază un simplu pateu făcut dintr-un anumit tip de carne. Odată cu trecerea timpului și cu studiul nevoilor în dieta unui animal, aceste conserve au devenit tot mai variate, carnea fiind doar punctul de plecare, altele fiind ingredientele care transformă produsul într-o adevărată experiență.

Astfel, astăzi avem conserve de carne simple, în jeleu, in sos și în combinații cu alte produse. Avem mixuri de carne, carne adusă alături de fructe și legume, toate aceste oferind unui câine experiența gusturilor și a texturilor în timp ce el își ia doza necesară de vitamine.

Avem cu ce înlocui conservele?

O conservă câine este greu de înlocuit, având în vedere timpul în care s-a lucrat pentru a se ajunge la rețete aproape perfecte, însă există modalități prin care să încercăm să reproducem aceste produse. O discuție cu veterinarul va duce la concluzia că este important să introducem produse diverse în dieta animalului și ne va oferi o listă de ingrediente pe care le putem oferi proaspete sau gătite astfel încât animalul să primească tot ceea ce are nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă.

Nova Food – magazinul preferat al animalului tău

Dacă sunteți în căutarea unui magazin care să vă ofere toate produsele de bază necesare animalului dumneavoastră, s-ar putea ca Nova Food să fie răspunsul. Pe novafood.ro veți putea găsi numeroase tipuri de conserve pentru câini, hrana umeda caini: https://www.novafood.ro/hrana-umeda-pentru-caini/ sau chiar hrană pentru păsări. Intră acum și alege produsele de care are nevoie animalul tău!

Date de contact:

Telefon: 0724239215

E-mail: office@novafood.ro

Adresa: Str. Baciului nr. 4 bl. 9 sc. 3 ap. 99, sector 5, București, România

Recomandari

Util