Cum se face o promovare pe Facebook „ca la carte”?

O vizibilitate ridicată a brandului crește semnificativ șansele de a obține mai multe vânzări. Acesta este un principiu simplu de marketing pe care, dacă îl înțelegi și îl aplici într-un mod corespunzător, poți obține rezultate impresionante pentru afacerea ta. La ora actuală, social media este principalul canal de comunicare de care te poți folosi în acest scop, dat fiind faptul că îți oferă posibilitatea să ajungi la peste 11 milioane de români, cu costuri minime. Alege serviciile de promovare Facebook Ads prin Marketing Deck!

Ce beneficii aduce promovarea pe Facebook sau Instagram?

Facebook este, în prezent, platforma care deține cei mai mulți utilizatori activi, urmată îndeaproape de Instagram. Acest lucru înseamnă că vei găsi mare parte din audiența ta aici și te vei putea adresa prin mesaje adaptate.

Utilizând servicii de promovare care se bazează pe aceste două canale, vei beneficia de câteva facilități unice, cum ar fi posibilitatea de a nișa foarte bine grupurile țintă cărora distribui reclamele, precum și a stabili intervale de timp stricte de difuzare ori setarea unei perioade standard de rulare a campaniilor sau a anumitor mesaje.

Mai mult decât atât, Facebook deține unul dintre cei mai eficienți algoritmi de conversie, pe care dacă știi să îi utilizezi, te vor ajuta să obții vânzări excelente. Pentru a te asigura de acest lucru, colaborarea cu o firmă specializată de marketing este esențială.

Nu în ultimul rând, implementarea întregului demers se poate face în doar trei zile, în primele săptămâni existând șanse foarte mari de a fi vizibile primele rezultate. În plus, poți derula primele campanii Facebook Ads cu doar cinci lei, însă se pot face recomandări de buget pentru fiecare caz în parte.

Care este rolul serviciilor Facebook Ads?

Obiectivul principal în derularea unei campanii Facebook Ads este de a determina cât mai multe conversii. Mai exact, se urmărește transformarea anunțurilor afișate în vânzări, eficientizând astfel fiecare investiție efectuată. Însă, pentru a putea face acest lucru, este nevoie de setarea contului și pregătirea corespunzătoare a sa.

Se stabilește strategia principală, în funcție de care să se atragă cât mai mulți potențiali cumpărători. Specialiștii cu care lucrezi vor efectua toate demersurile necesare pentru a lansa reclamele pe cont, de la instalarea pixelului, la crearea vizualelor și a textelor, lansarea și optimizarea campaniei.

Ce fel de companii apelează la aceste servicii?

Marea majoritate a companiilor optează în prezent pentru promovarea pe rețelele sociale ca parte din mixul lor de comunicare. Acest lucru se datorează, în primul rând, performanței de care dă dovadă această abordare, dar și costurilor reduse pe care le presupune. Așadar, dacă și tu îți dorești să beneficiezi de toate aceste aspecte la nivel profesionist, trebuie doar să optezi pentru o colaborare cu agenția de Facebook Ads Marketing Deck!

Bucură-te de consultanță gratuită la Marketing Deck!

Solicită o ofertă personalizată adaptată nevoilor companiei tale de la agenția cu peste 5 ani de experiență, Marketing Deck. Obții un pachet de servicii complet care te vor ajuta să îți atingi obiectivele de marketing într-un timp foarte scurt, cu costuri minime.

În plus, pentru a te asigura de faptul că aceasta este soluția ideală pentru tine, beneficiezi de o sesiune gratuită de consultanță prin intermediul căreia se vor stabili metodele de lucru și ți se va face o prezentare detaliată a întregului proces care urmează să fie parcurs. În acest mod, vei avea ocazia să te convingi dacă o campanie de Facebook sau Instagram Ads este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți lărgi orizontul de influență pe nișa pe care activezi.

Obține o vizibilitate mai mare și o creștere a vânzărilor prin intermediul serviciilor Facebook Ads oferite de Marketing Deck!

Recomandari

Util