Organizeaza un eveniment in aer liber

Trebuie sa organizezi un eveniment important pentru tine sau pentru cineva apropiat in aer liber? Gradina ta poate asigura locul perfect pentru asta, mai ales daca evenimentul este programat in sezonul cald. Vremea este imprevizibila, indiferent de sezon, si ai dori sa eviti surprizele neplacute.

In ziua de astazi, sa organizezi o petrece la cort nu mai este nimic neobisnuit si cu siguranta ai participat si tu la astfel de evenimente care au dat dovada de stil si eleganta. Ai casa, ai gradina dar nu ai cortul.

Incepe cautarea

Decat sa inchiriezi spatiul oferit de restaurante si serviciile acestora privind mancarea si bautura care urmeaza a fi servita, cel mai bine poti investi banii acestia intr-un cort pliabil pe care il poti reutiliza de cate ori doresti.

Chiar daca este vorba despre un eveniment cu foarte multi invitati si capacitatea cortului trebuie sa fie destul de mare sau trebuie sa cumperi mai multe corturi, costurile tot vor fi mai mici, decat daca ai inchiria un spatiu pentru mai mult de100 de invitati.

Aceste lucruri fiind spuse, poti incepe cautarea. Decat sa achizitionezi corturi fixe, care sunt mai greu de montat si de demontat, mai bine cumperi corturi pliabile. Poti cumpara astfel de obiecte atat din magazinele online cat si din magazinele offline, dar este foarte important sa te documentezi bine inainte de a face pasul.

La ce trebuie sa fii atent?

In primul rand, trebuie sa fi atent la calitatea produsului. Asa cum a fost mentionat, oferta nu este deloc mica. Pretul este un factor decizional important, dar nu cel mai important. Mai bine platesti o suma mai mare, dar cumperi un produs care isi indeplineste cu succes scopul pentru care a fost creat si iti ofera si siguranta ca nu se va darama la prima pala de vant.

Bineinteles ca designul acestuia este un criteriu care conteaza. Mai ales cand vorbim de evenimente importante (nunti sau botezuri), aspectul acestor corturi trebuie sa contribuie la atmosfera placuta si sa impresioneze invitatii. Pentru a lua cea mai buna decizie, este foarte important sa tii cont de ambele aspecte, si anume calitate si design.

La ce ar mai putea fi util dupa?

Te poti intreba de ce sa investesti o suma de bani intr-un obiect pe care nu il vei mai folosi foarte curand. Lucrurile nu sunt chiar asa. Cand achizitionezi un cort il poti utiliza in orice zi de vara in care iti doresti un colt de umbra dar nici nu vrei sa intri in casa.

Corturile pliabile ofera acel confort de care ai nevoie vara dar in acelasi timp nu ai vrea sa iti ocupe spatiul disponibil in curte pe toata perioada a anului. Tot ce trebuie sa faci, cand sezonul ploios si-a intrat in drepturi, este sa il strangi (la fel de usor cum l-ai si montat) si sa il depozitezi in conditii optime. Astfel il vei avea ca nou pentru anul urmator.

Aceste lucruri fiind spuse, esti deja pregatit sa iti achizitionezi un cort, dupa ce faci cercetarile necesare si compari ofertele existente.  

Recomandari

Util