Tendințe actuale în materie de inele de logodna

Inelul de logodna este una din bijuteriile pe care orice femeie și-ar dori să le aibă. Probabil ai avut același vis, ca multe altele, de altfel, că bărbatul iubit te va cere într-un loc splendid, cu semnificație pentru voi doi, cu o atmosferă extraordinară și un model de inele de logodna ieșit din basme de frumos.

Pentru ca tu să poți avea acel inel ieșit din basme, partenerul tău are nevoie de sugestii și exemple de inele. Poate vrea să îți facă o surpriză în momentul achiziționării inelului sau te va lua cu el la cumpărături pentru a putea ca tu să-ți alegi ce vrei.

Inelul de logodnă a fost creat cu scopul de a putea să-i arăți persoanei iubite cât de mult o iubești și pentru a unii iubirea dintre tine și partenerul tău.

Ce tendințe au apărut în ultimul an pentru inele de logodna

În fiecare an tendințele se schimbă. O nouă culoare a anului, o nouă modă, etc. La fel se întâmplă și cu aceste inele de logodna. Unele din aceste tendințe sunt:

  • Inelele de logodnă clasice rămân populare. Însă, la momentul actual ai posibilitatea de a-ți personaliza inelul. Poți să îți treci inițialele în interior, numele, numere semnificative pentru cuplul tău sau orice se potrivește stilului tău.
  • Inelele vintage sunt destul de căutate și readuse la viață. Aduc un vibe de tradiționalism și vechi care se mixează frumos. Acestea pot avea diamante, pietre colorate și prețioase și  sunt fabricate din aur alb sau galben.
  • Inelele cu diamante sunt populare. Dar ce a început să fie în tendințe în ultimii ani sunt inelele cu safire, pietre colorate, smaralde și rubine. Aceste inele au un accent frumos și emană puțin din personalitatea ta.
  • Inelele sunt destul de diverse în ultimul timp. Sunt inele de logodna cu diamante în toate formele: ovale, pătrate, dreptunghiulare, în formă romb. Asta face ca inelul să fi unic.4
  • Inelele minimaliste sunt realizat din aur alb sau galben. Acestea au început să fie în tendințe, ba chiar populare, datorită, eleganței și simplității pe care o au.

Cum să îți alegi inelul de logodnă

Alegerea inelului de logodnă este un pas important. Acest ava fi purtat pe parcursul întregii căsnicii și este un simbol al iubirii dintre tine și partenerul tău. O bijuterie care nu poate să fie înlocuită. Așadar, trebuie să ai anumite criterii înainte să alegi inelele de logodnă:

  • Trebuie să ții cont de bugetul pe care îl ai. Așa îți va fi mult mai ușor în procesul de alegere a inelului de logodnă. Vei știi ce îți permiți și ce nu, astfel, te concentrezi pe inele de logodna care sunt în bugetul tău pentru a face o alegere bună.
  • Originalitatea și calitatea diamantului sau a pietrei. Diamantul trebuie să fie certificat de persoane specializate sau de o organizație de încredere pentru a avea un diamant de calitate și real, nu unul fals.
  • Un alt criteriu important în alegerea inelului este dimensiunea pietrei și forma ei. Sunt diferite forme: ovală, rotundă, pernă, emerald și marquise. Dimensiunea diamantului diferă de la persoană la persoană. Așadar, poți să-ți alegi ce dimensiune vrei.
  • Poți să alegi până și metalul din care să-ți fie făcut inelul. Este: metal galben, roz, alb, platină etc.
  • Stilul și personalitatea ta poate să reflecte în inel. Dacă vrei un inel plin de pietre asta înseamnă că îți plac lucrurile extravagante, iar dacă alegi un inel minimalist, înseamnă că îți plac lucrurile simple.

Alegerea unor inele de logodna nu trebuie să fie influențată de o anume tendință. Achiziționează ceva ce este pe placul tău, ce se potrivește cu stilul și personalitatea ta și care să se încadreze într-un buget stabilit de tine.

Recomandari

Util