Îți dorești un piercing în ureche? Iată tot ce trebuie să știi!

Aplicarea unui pierce ureche presupune o procedură care durează extrem de puțin, dar care te ajută să îți îmbunătățești aspectul fizic și să te bucuri de unicitatea pe care o meriți.

Este vorba despre o tehnică ce se folosește în saloanele de specialitate de foarte mulți ani, despre care este bine să știi cât mai multe lucruri înainte de a-ți face o programare pentru efectuarea unu pierce ureche: https://inkstar.ro/piercing-ureche/!

Unde îți poți face un pierce ureche?

Urechea ta are extrem de multe zone în care poți pune un pierce, iar pentru a lua o decizie, este bine să le cunoști. De exemplu, îți poți pune o bijuterie la nivelul helixului, adică în cartilajul superior, auricular, pe marginea cartilajului, lângă urechea superioară sau la nivelul urechii interne. Pe lângă aceste variante, îți poți pune un pierce și în partea centrală a urechii interne, opuse tragusului sau în partea inferioară a lobului.

Cere artistului cu care colaborezi să îți arate toate variantele pe care le ai la dispoziție, astfel încât să îți dai seama mai ușor care este varianta ideală pentru tine!

Ce modele de bijuterii la dispoziție?

În ceea ce privește design-ul pierce-ului, ideal este să te orientezi către o bijuterie care să te reprezinte perfect. De exemplu, dacă vrei un pierce discret, finuț și elegant, optează pentru o bijuterie tip bobiță, care nu iese foarte mult în evidență, dar care este totuși suficient de vizibilă încât să îți ofere unicitatea pe care ți-o dorești. În același timp, este bine să știi că ai la dispoziție și pierce-uri mai deosebite, așa cum sunt cele în formă de stea, de cruce ori de inele.

Din ce material este recomandat să fie realizat pierce-ul?

Aurul, argintul, titanul și niobiumul sunt principalele materiale biocompatibile din care sunt realizate pierce-urile. Acestea îți asigură o utilizare ușoară, prevenind riscul de infecție la nivelul urechii atunci când îți faci una sau mai multe găuri. Dacă știi deja care este materialul potrivit pentru tine, pe care organismul tău îl tolerează, optează pentru acela!

Cât timp durează aplicarea pierce-ului și perioada de vindecare?

Pentru a-ți face un piercing, nu trebuie să stai la salon mai mult de câteva zeci de minute. Realizarea găurii de care ai nevoie durează doar câteva secunde, urmând ca apoi specialistul cu care colaborezi să introduce aici bijuteria pe care ai ales-o. Cât despre perioada de vindecare, ea depinde în funcție de zona în care alegi să-ți pui pierce-ul. De exemplu, dacă optezi pentru lobul urechii, vindecarea durează aproximativ 4 săptămâni, însă toate celelalte zone se vindecă în 2 – 3 luni, întrucât cartilajul nu are capacitatea de a depozita foarte bine sângele.

Îngrijirea pierce-ului

Igienizează-ți foarte bine mâinile înainte de a-ți atinge pierce-ul, cu precădere în primele săptămâni, când zona perforată este încă sensibilă. Totodată, ideal este să nu scoți bijuteria din ureche până când pielea ta nu se vindecă de tot, pentru a evita ca gaura să se astupe.

Dacă vrei să te bucuri de pierce-ul tău fără probleme, este bine să mai iei în calcul și faptul că perioada de vindecare poate fi direct influențată de stilul tău de viață. Dacă ești fumător și te confrunți mereu cu un nivel ridicat de stres, cel mai probabil organismul tău va întârzia procesul de vindecare. Așadar, ai grijă la obiceiurile pe care le ai!

Fie că vrei să îți pui o bijuterie în ureche sau să îți faci un piercing în limbă, salonul pe care îl alegi contează! InkStar.ro te așteaptă cu porțile larg deschise atunci când decizi că este momentul să faci o schimbare, așa că nu întârzia să-ți faci cât mai curând o programare! Mai multe despre acest salon de piercing vezi aici.

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932

Recomandari

Util