IFN-urile acordă credite cu un minim de condiții de eligibilitate

Instituțiile financiare nebancare oferă credite de nevoi personale care au multe avantaje și sunt utile pentru a satisface o gamă largă de nevoi: de la cumpărături la reparații prin casei, educație sau servicii medicale, un cadou special sau o vacanță. Acest gen de credit IFN poate fi folosit, de asemenea, pentru plata datoriilor sau a altor credite.

Băncile sunt destul de restrictive în privința oferirii unor credite persoanelor cu istoric negativ. În cazul instituțiilor financiare nebancare, istoricul tău de creditare nu joacă un rol la fel de important. Acest lucru înseamnă că un istoric negativ de credit nu te va limita și poți aplica, cu șanse reale de a obține împrumutul de care ai nevoie.

IFN-urile oferă un acces ușor la credite online, ceea ce au ajuns să fie tot mai populare printre români. Iată câteva avantaje pe care le pot obține cei care optează pentru un credit de nevoi personale acordat de o instituție financiară nebancară:

  1. Cum am menționat mai devreme, un istoric negativ nu înseamnă că tu nu poți obține un credit. Chiar și în acest caz (cu istoric negativ) este posibil să aplici și să obții un credit, atâta timp cât nu reprezinți un risc major acordate de instituție.
  2. Ai posibilitatea de alege tipul de credit potrivit ție sau nevoilor tale. Ai credit cu rate egale, pe care îl poți accesa și rambursa în 10 până la 60 de luni, sau poți aplica pentru o linie de credit valabilă 60 de luni, care îți oferă acces la bani 24/7 și plătești dobândă doar atunci când te folosești de ei.
  3. IFN-urile sunt o modalitate foarte apreciată de obținere a unui credit rapid. Detaliul cel mai plăcut este că nu se solicită garanții sau giranți și nici măcar adeverință de venit, pentru că verificările se fac de cele mai multe ori automatizat. Important este să ai o sursă de venit stabilă, de minim 1500 lei/lună iar aceste venituri să fie declarate la ANAF. Acestea pot fi venituri din salariu, pensie sau alte surse de venituri.
  4. Datorită tehnologiei, aplicarea pentru un credit IFN poate fi făcută acasă și este foarte simplu. Toate ce trebuie să faci este să încarci în platforma instituției creditoare o poză cu buletinul și un selfie, deci ai nevoie de un singur document și o conexiune la internet. Fără cozi interminabile sau conversații cu operatorii de call center! Totul devine mai accesibil pentru tine.
  5. Indiferent dacă optezi pentru transfer bancar, plata online sau plata la unul dintre cele 18.000 de puncte PayPoint, rambursarea este foarte simplă. Poți plăti confortabil de acasă sau numerar ori cu cardul.

Aplicarea pentru un credit online oferă o experiență extrem de convenabilă. Procesul este automatizat, aprobarea creditului se face rapid și, dacă optezi să primești banii pe card, îi primești aproape pe loc.

Cel mai important lucru atunci când iei în considerare un credit de nevoi personale este să ai în vedere toate avantajele și dezavantajele. Dacă venitul tău îți permite să faci plățile la timp și, in plus, dacă ai nevoie rapid de bani pentru o cheltuială neașteptată sau pentru cumpărături importante, atunci un împrumut de la IFN poate fi o soluție foarte bună.

Recomandari

Util