Îți dorești să devii expert în domeniul legislației muncii? Înscrie-te la cursul Aprendis

Domeniul legislației muncii este unul foarte vast care cuprinde nenumărate reglementări și viziuni complexe, ceea ce înseamnă că este nevoie de o pregătire specială pentru a putea profesa cu succes. Dacă îți dorești dobândești toate cunoștințele și abilitățile esențiale și să descoperi toate tainele acestei arii de activitate, cursurile dezvoltate de Aprendis sunt modalitatea ideală.

Inscrie-te rapid la cursul de legislatia muncii și pune bazele unei cariere ofertante în ceea ce înseamnă coordonarea serviciilor externe specializate în resurse umane și salarizare!

Ce cuprind cursurile de legislația muncii?

La fel ca toate cursurile Aprendis, vei avea parte de o abordare teoretică susținută de exemple și demonstrații practice în așa fel încât la finalizarea sa să fii pregătit să faci față oricărei situații de lucru. Vei învăța care este rolul muncii și securității sociale și cum se aplică aceasta la nivel național, european și internațional.

Vei descoperi care va fi responsabilitatea ta în cadrul procedurilor de negociere, încheiere, modificare, suspendare sau încetare a contractului individual/colectiv de muncă, cum să organizezi munca și să elaborezi sistemele de salarizare la nivelul unității; cum aplici procedurile privind concedierea pentru motive care țin sau nu de persoana lucrătorului; cum vei reprezenta angajatorii, patronatele sau sindicatele în cadrul unor situații specifice, cum să conciliezi conflicte și multe alte abilități esențiale pentru un specialist în resurse umane.

Îți vor fi prezentate metodele ideale de redactare și/sau avizare a contractelor individuale/colective de muncă și a altor acte specifice; dar și de realizare a cercetării disciplinare, precum și aplicarea procedurilor legale privind răspunderea patrimonială

Cui se adresează aceste cursuri?

Cursul de legislația muncii este potrivit pentru oricine își dorește să cunoască aspecte specifice în domeniu, să își însușească cunoștințe avansate și specializate în legătură cu legislația muncii și, pe baza acestui suport teoretic, să își poată dezvolta  abilitățile necesare pentru a fi eficienți și conformi cu reglementările legale.

Tot ce ai nevoie pentru a putea participa la un astfel de curs este un dosar minimal care conține documente de bază precum diploma de studii superioare, actul de identitate, certificatul de naștere și cel de căsătorie, acolo unde este cazul.

Care este modalitatea de desfășurare?

Cursurile de legislația muncii de la Aprendis se susțin în sistem de video-conferință, online-live, pe platforma Zoom, timp de șase săptămâni. De miercuri până vineri, între orele 18:30 – 21:30, și în weekend, între 10:00 și 14:00, te vei întâlni cu mentorii și colegii tăi pentru a aprofunda subiecte de maxim interes din domeniu.

Cât costă un curs de legislația muncii la Aprendis?

Costului unui curs complet de legislația muncii poate atinge 2.000 de lei însă, la momentul actual, beneficiezi de o reducere semnificativă și îl vei putea achiziționa la prețul promoțional de 1.500 de lei. Acest preț include, pe lângă accesul la curs, materiale suport, taxa de examinare și eliberare a certificatului de absolvire. Plata o vei putea face integral la momentul înscrierii, ori vei putea opta pentru eșalonare în două rate egale.

Cum se efectuează înscrierea?

Dacă îți dorești să faci parte din următoarea grupă de curs în legislația muncii trebuie doar să accesezi platforma Aprendis și să urmezi pașii indicați spre înscriere. Ține cont că locurile sunt limitate și se ocupă rapid în ordinea solicitărilor, deci este nevoie să te grăbești. Imediat ce cererea ta este transmisă, vei fi contactat de către un membru al echipei pentru a-ți fi comunicate toate datele privind modalitatea de desfășurare, perioada, mentorul și alte detalii esențiale.

Cu un curs Aprendis vei ajunge să cunoști la perfecție legislația muncii, lucru care te va ajuta să dezvolți o carieră de succes în diverse arii de activitate.

Recomandari

Util