Stresat și obosit? Încearcă masajul Lomi Lomi și bucură-te de efectele sale!

Masajul hawaiian clasic Lomi Lomi în traducere sună ca „atingerea moale a labei de catifea a unei pisici mulțumite”. În rândul polinezienilor, este considerat un ritual aproape sacru, conceput nu numai pentru a restabili și întări corpul și mintea obosite, ci și pentru a dezvălui cel mai pe deplin potențialul spiritual al unei persoane. 

Datorită abilităților sale de vindecare și a aurei misterioase, un masaj Lomi Lomi este practicat pe scară largă în Polinezia de șamanii locali, artiștii marțiali hawaiian și soțiile iubitoare. În Polinezia, masajul Lomi Lomi este asociat cu ideile tradiționale orientale despre armonia trupului și a spiritului, a fost folosit de dansatorii HULA, bătrânii familiei și maeștrii luptelor orientale Olohe, care era ca un remediu eficient de restaurare și întărire. 

Se crede că un masaj Lomi Lomi are proprietăți magice pentru a îndeplini dorințele. În timpul ședinței, pacientul este profund relaxat, iar noul său rol de viață este înregistrat în subconștient, capacitatea de a-și schimba viața și de a depăși dificultățile se trezesc în interior.

Primele ședințe durează cel puțin 2 ore. Ești invitat să te concentrezi asupra dorinței sau intenției tale, iar apoi în procesul de masaj se realizează o astfel de stare de relaxare profundă și contact cu propriul subconștient, încât capeți încredere în propria ta forță și capacitatea de a-ți schimba viața. Uneori efectul unui masaj Lomi Lomi este comparat cu efectul mai multor zile petrecute în stațiune.

Cum se desfășoară masajul Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi ameliorează stresul și atacurile de panică, ameliorează agitația și letargia, îmbunătățește memoria și percepția și normalizează tensiunea arterială. În plus, această tehnică te ajută să faci față durerii de orice origine, îți îmbunătățește digestia și te ajută dacă suferi de astm. Principalul avantaj al tehnicii de masaj Lomi Lomi este refacerea corpului uman la nivel fizic, psiho-emoțional și spiritual.

Nu este vorba doar de îmbunătățirea circulației sângelui, de relaxarea mușchilor și de creșterea mobilității articulare, ci și de activarea percepției și eliberarea pacientului de vechile emoții care încercau să somatizeze. În același timp, abilitățile creative ale unei persoane cresc, gândurile sale devin clare și pozitive. Datorită acestor abilități extraordinare și în același timp simplității, masajul Lomi Lomi a câștigat o mare popularitate în întreaga lume.

Interesant este că masajul hawaiian clasic din patria sa exotică, se face folosind ulei cald cu note aromate și întotdeauna însoțit de melodii tradiționale locale, care se disting prin vibrații vindecătoare speciale. 

Și șamanii polinezieni își folosesc adesea propriile incantații pentru a spori efectul. De obicei, un masaj hawaiian durează aproximativ două ore sau chiar mai mult, dar după el, potrivit experților, o persoană pare să renască, literalmente reînnoită în trup și suflet.

Beneficii ale acestui tip de masaj

Un masaj Lomi Lomi tradițional are de obicei două scopuri: refacerea corpului persoanei masate, obosită și predispusă la afecțiuni fizice și întărirea spiritului acesteia, dezvăluindu-i oportunități extraordinare cu care fluxurile de energie din jur ale Universului îl pot umple. Combinarea acestor două aspecte împreună, este filozofia masajului Lomi Lomi, care dezvăluie tuturor adevărata bucurie de viață, sănătate și fericire. 

Un masaj Lomi Lomi are un efect complex, afectând starea psihologică, emoțională și fizică a unei persoane. Are un efect pozitiv asupra sănătății corpului, frumuseții pielii și liniștii sufletești. Dacă maestrul face totul corect, vei putea să se cufunzi într-o stare de relaxare completă și să stabilești contactul cu subconștientul.

Masaj Lomi Lomi: Experimentați Arta Vindecării Hawaiiene în București

Cu siguranță trebuie să experimentezi influența magică a uimitorului masaj beneficii multiple, dacă dorești să:

 • Restaurezi în mod eficient corpul fizic, emoțional și spiritual;
 • Scapi de efectele stresului, supraexcitației sau panicii;
 • Normalizezi tensiunea arterială și circulația sângelui în general;
 • Ameliorezi semnificativ simptomele durerii de orice origine;
 • Îmbunătățești digestia și auzul;
 • Oferi articulațiilor o mobilitate mai mare;
 • Ameliorezi astmul și paralizia;
 • Maximizezi potențialul creativ;
 • Armonizezi toate procesele metabolice din organism;
 • Devii mult mai fericit fără niciun motiv.

Ce este un masaj traditional hawaiian?

Dacă te întrebi ce este un masaj tradițional hawaiian, atunci trebuie să știi că masajul tradițional hawaiian se efectuează cu degetele (tampoane, falange și articulații), palmele, antebrațele, coatele, precum și picioarele și genunchii. În plus, pot fi folosite bețe speciale (din lemnul arborelui sacru Koa) și pietre cu o formă specială. 

O tehnică de masaj atât de diversă și complexă lucrează pielea și mușchii, articulațiile și ligamentele destul de ușor, dar neobișnuit de profund, datorită căreia toate crampele musculare existente se relaxează cât mai mult posibil pe tot corpul, iar blocajele energetice sunt îndepărtate.

Un masaj Lomi Lomi profesional acoperă absolut întregul corp al persoanei care este masată. În primul rând, pielea este procesată, apoi (în etape) – un strat de grăsime subcutanată, masă musculară, articulații și organe interne (cavitatea toracică și peritoneul). 

Masajul hawaiian se încheie cu masajul articulațiilor membrelor, coloanei vertebrale și articulațiilor pelviene. După încheierea fazei de masaj activ, se realizează de obicei normalizarea fluxului de energie vitală.

Indicații pentru masaj traditional hawaiian

 • Stare oprimată și depresivă;
 • Stres și nevroze;
 • Durere de cap;
 • Deteriorarea memoriei și a activității mentale;
 • Boli ale sistemului cardiovascular (inclusiv hipertensiune arterială) și tulburări circulatorii;
 • Boli musculo-scheletice;
 • Laxitatea pielii și a mușchilor;
 • Tulburări ale tractului gastrointestinal;
 • Îndoiala de sine și lipsa obiectivelor vieții.

Contraindicații pentru masajul hawaiian

 • Boli acute infecțioase și intestinale;
 • Orice proces inflamator însoțit de temperatură ridicată;
 • Prezența leziunilor cutanate deschise (răni, arsuri, erupții cutanate, abcese și ulcere);
 • Boli ale sistemului limfatic;
 • Prezența fracturilor și a oricărui edem;
 • Boli oncologice;
 • Vârsta până la 5 ani și după 80 de ani.

În centrul Orhideea Spa un masaj Lomi Lomi este efectuat de un maseur terapeut și chiropractician cu experiență, care cunoaște fluent toate tehnicile de masaj cunoscute. Profesionalismul ridicat și o atitudine cu adevărat sensibilă la problemele individuale ale fiecărui client îi permit să obțină întotdeauna rezultate cu adevărat excelente.

Recomandari

Util