TOP 3 accesorii de mobilier pe care să le iei în calcul dacă vrei să prelungești durata de viață a mobilierului tău

Mobilierul este o parte esențială a oricărei locuințe, iar majoritatea oamenilor își doresc piese durabile, estetice și care să rămână practice și funcționale în timp. Cu toate că aspectul acestuia este important, accesoriile practice, precum balamalele ușilor, mânerele, dar și multe altele, care deseori trec neobservate, au un impact semnificativ asupra performanței și longevității mobilierului. Descoperă care sunt accesoriile care vor menține buna funcționare a acestuia.

Iată 3 accesorii care îți vor îmbunătății mobilierul

Balamale pentru uși

Pentru a îmbunătăți un sertar sau un dulap, este necesară prezența unor accesorii, cum ar fi balamalele pentru usile mobilei, ce sunt piese indispensabile. Găsești o varietate de balamale la prețuri avantajoase în magazinul de specialitate Oscardeko.ro, care aduce mai aproape de tine produse fabricate din materiale rezistente și de lungă durată. Astfel, fie că ești producător sau că vrei să îți construiești singur mobila este important să alegi produse de calitate. 

Glisiere

Avantajul glisierelor pentru sertare este că îți facilitează accesul la spațiul de depozitat. Poți găsi numeroase tipuri care să se potrivească nevoilor și bugetului tău. Acestea îți permit o închidere și o deschidere liniștită, datorită sistemului de închidere și deschidere silențioasă. 

Amortizoare

Folosind un amortizor de ușă, poți menține liniștea în casa ta. Vei crește durata de viață a mobilei în momentul în care te decizi să îți achiziționezi kituri de amortizare adecvate, deoarece nu va trebui să îți faci griji cu privire la ușile care se trântesc din cauza curentului de aer sau din alte motive. Amortizoarele sunt și un accesoriu suplimentar de siguranță pentru copiii din casă, deoarece previn accidentele prin întârzierea închiderii imediate a ușilor. 

În concluzie, accesoriile pot fi considerate o parte mică și nesemnificativă, dar joacă un rol esențial in funcționarea corectă și de durată a mobilei. Alege produsele care ți se potrivesc, în funcție de nevoile tale, dar și de buget. Investiția în balamale de bună calitate îți poate îmbunătăți experiența generală de utilizare a usilor.

Sursa foto: Pexels.com

Recomandari

Util