Tabla fălțuită – Ce este? De ce este îndrăgită? Cum se montează?

Cu toții ne dorim să ne acoperim casa cu un acoperiș sigur, care să aibă o durată de viață cât mai lungă. Un tip de acoperiș care te poate asigura de aceste două lucruri, având și un cost destul de scăzut, este cel realizat cu ajutorul tablei fălțuite.

Acest material este acum considerat unul dintre cele mai bune pentru acoperișuri, un montaj tabla faltuita pret accesibil si calitate buna fiind extrem de simplu și ducând la o listă foarte lungă de avantaje. Acest tip de tablă vine în fâșii subțiri, realizate astfel încât să se îmbine foarte ușor între ele, timpii de montare fiind cei mai scăzuți dacă luăm în considerare alte opțiuni de materiale pentru acoperișuri. Pentru că un număr ridicat de persoane prezintă interes pentru acest subiect, următoarele rânduri vor fi direct dedicate modului de montaj tablă fălțuită. Aici vom încerca să scoatem în evidență cele mai importante avantaje și vom prezenta pe scurt tot ceea ce trebuie cunoscut despre acest material.

Cum se montează un acoperiș realizat din tablă fălțuită?

Probabil orice echipă specializată în montarea coperișurilor a răsuflat ușurată în momentul în care tabla fălțuită și-a făcut apariția pe piață. Un montaj tablă fălțuită poate fi realizat de către oricine, indiferent de anii de experiență din spate, atât de simplu este sistemul.

Secretul montajului unui astfel de acoperiș stă de fapt în modul în care sunt create plăcile. Astfel vom putea vorbi de montaj de tablă cu îmbinare simplă sau dublă. Plăcile simple se montează prin îmbinarea special realizată la crearea plăcilor, pe când cea dublă cere ajutorul unor clești special. Datorită prinderilor foarte puternice, ambele tipuri de plăci se pot folosi la acoperișuri cu o pantă cuprinsă între 5 și 90 de grade.

De ce să alegem un astfel de acoperiș?

Un acoperiș realizat din tablă fălțuită prezintă multiple avantaje din numeroase puncte de vedere. Am văzut deja faptul că acesta prezintă o foarte mare ușurință de montare, dar pe lângă acest lucru putem menționa și:

  • Costuri foarte mici – atât pentru materiale, dar și pentru mâna de lucru
  • Nu necesită folosirea șuruburilor și găurirea plăcilor
  • Prezintă o foarte mare rezistență la fenomene meteo extreme – ploi, ninsori, vijelii; prezintă și rezistență la greutate (nu există accidente dacă stratul de zăpadă așezat este foarte mare)
  • Rezistă zeci de ani de la montare
  • Are un aspect foarte plăcut – tabla se poate realiza din numeroase materiale și vine în multe nuanțe
  • Poate fi folosită pe orice tip de acoperiș – cu pantă mare sau mică, cu formă piramidală, conică, ovală sau în valuri.

Toate aceste avantaje au determinat faptul că tabla fălțuită este acum la cea mai mare căutare când vine vorba de acoperișuri.

De la cine putem cumpăra acest material?

Dacă cele prezentate v-au convins că tabla fălțuită sau tabla dublu faltuita Acopero este cea mai bună alegere pentru acoperișul dumneavoastră, recomandarea noastră este să studiați oferta celor de la Acopero. La ei veți găsi produse de înaltă calitate la prețuri pe măsură. Tot ce trebuie să faceți pentru a putea alege cele mai potrivite produse este să accesați site-ul acopero.ro. Aici veți găsi categoriile de produse menționate și veți putea plasa comanda dorită.

Date de contact:

Telefon: +40 749266014

E-mail: office@acopero.ro

Recomandari

Util