Ce facilități și servicii să cauți când vrei să cumperi o proprietate în stațiunea preferată de români

Visezi să ai propria ta proprietate în stațiunea preferată de români, Mamaia? Sunt multe de făcut de la prima idee și până la mutare. Lista de verificare arată ce facilități și servicii trebuie să cauți atunci când cumperi apartamente Mamaia.

Sfaturi despre cum să alegi cele mai bune apartamente Mamaia

În funcție de situația ta, cerințele pentru noua proprietate pot fi foarte diferite. Scopul tău clar, este să-ți împlinești visul de a avea o proprietate în Mamaia Resort. Înainte de a începe să cauți, clarifică aspectele importante. 

Să fie un apartament, o casă semidecomandată sau un condomeniu? De cât spațiu ai nevoie? Unde ți-ar plăcea să locuiești – în mijlocul stațiunii, la periferie sau mai degrabă aproape de plajă? Deținerea propriei proprietăți este o achiziție mare. Pentru majoritatea românilor, este cea mai mare din viața lor. Prin urmare, pregătirea inteligentă este esențială și aici trebuie să ții cont de facilități și servicii.

Rezervă-ți Refugiul de Vară: Apartamente Mamaia – Stil și Conexiune la Plajă
 • Structura apartamentului

Verifică structura clădirii proprietății existente (în special acoperișul, ferestrele, izolația, electricitatea și încălzirea, precum și punctele umede și dezvoltarea mucegaiului) și evaluează dacă sunt necesare investiții suplimentare pe lângă achiziție. Acest lucru se aplică în special clădirilor vechi.

 • Echipamente și distribuție

Dacă o proprietate existentă nu oferă facilitățile sau confortul dorit, calculează efortul suplimentar necesar cât mai din timp, pentru a avea confortul ulterior.

 • Certificat energetic

Profilul energetic al unei clădiri oferă informații importante despre valoarea proprietății și costurile energetice la care să te aștepți.

 • Costuri suplimentare

Nu doar la o proprietate închiriată, ci și în propria locuință, există plăți lunare de întreținere, precum și taxe.

 • Conexiune la internet

Verifică dacă există deja conexiune la internet sau trebuie să fie configurată din nou. Există încă zone, la periferie, pentru care nu se găsește niciun furnizor de rețea.

 • Legătura de transport

Aruncă o privire atentă asupra infrastructurii de transport (microbuze, trenuri), mai ales în stațiune, și mai ales dacă nu ai mașină sau intenționezi să te descurci fără ea pe viitor.

 • Acoperire de asigurare

Atât proprietățile existente, cât și clădirile noi trebuie să fie asigurate corespunzător pentru a fi pregătite pentru toate eventualitățile (efracție, fulger, incendiu, inundații, etc.).

Românii vor să se mute în Mamaia pentru ședere permanentă

Nu au de gând să închirieze apartamente Mamaia, și nu contează pentru ei cât de aproape va fi marea, cât de dezvoltată va fi infrastructura complexului în sine. Mamaia este aleasă de oamenii care sunt obișnuiți cu viața confortabilă și frumoasă. 

Mamaia Resort este populară atât pentru tineri, cât și pentru persoanele mai în vârstă și familiile cu copii care se gândesc la viitoarea lor educație. În plus, în stațiunea iubită de români există multe facilități, precum aer condiționat, gaze, încălzire centralizată și internet. Acesta este un mare avantaj, deoarece cei care petrec iarna în Mamaia știu că aparatele de aer condiționat nu oferă căldura necesară unui spațiu de locuit permanent.

Dezvoltatorii caută noi proiecte pentru a răspunde tuturor solicitărilor. Se îndepărtează de plajă, trecând în partea de nord a stațiunii Mamaia, în acele zone care se construiesc cu complexe pentru rezidență permanentă. Ca să spunem așa, construcții cu orientare turistică. În Mamaia Resort se construiesc multe apartamente în care bucătăria este de obicei combinată cu camera de zi. În casele românilor, în general, aceasta este întotdeauna o cameră separată.

O altă condiție prealabilă pentru apartamente Mamaia este prezența a două băi. Toaleta pentru oaspeți este situată la intrare, iar pentru membrii familiei există o baie separată. Și desigur, există balcoane. Aici se dezvoltă cultura balconului, având în vedere clima caldă. În ceea ce privește infrastructura pentru rezidență permanentă, cu siguranță va exista o parcare.

Dacă te uiți la stațiunea Mamaia Nord apartamente, atunci vei vedea toate hotelurile importante de cinci stele din Mamaia care sunt situate aici. Prima linie este complet construită cu hoteluri, pe a doua – infrastructura turistică (magazine de suveniruri, cafenele, terase). În spatele hotelurilor se află ansambluri rezidențiale obișnuite de unde poți cumpăra un apartament pe piața secundară. 

Cumpărarea unui apartament în stațiunea iubită de toți românii va fi o soluție profitabilă, deoarece acesta este un obiect imobiliar de înaltă calitate, care combină zonele stațiunii cu cele rezidențiale și, de asemenea, ia în considerare toate nevoile rezidenților moderni. 

Ansamblul rezidențial oferă o gamă mare de apartamente Mamaia de diferite mărimi și categorii de prețuri. Apartamentele sunt proiectate ținând cont de toate cerințele și standardele construcției moderne, ceea ce garantează o înaltă calitate și fiabilitatea locuințelor. 

La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi apartamente Mamaia?

Principalele lucruri cărora trebuie să le acorzi mai întâi atenție atunci când cumperi un apartament într-o stațiune la malul mării, sunt:

 • Verificarea dezvoltatorului: Aceasta include nu numai verificarea informațiilor de pe internet, mass-media și recenzii, ci și documentele pe care dezvoltatorul trebuie să le aibă. 
 • Evaluarea amplasării apartamentului: Infrastructură (grădinițe, școli, spitale, magazine, farmacii, bănci, oficii poștale, etc.), o zonă verde în apropierea blocului de locuințe, o rețea de transport dezvoltată etc. Nu uita să evaluezi perspectivele de dezvoltare ale zonei. 
 • Aspect și ferestre: Este important să se țină cont de înălțimea tavanelor, de direcția lumii pe care se află ferestrele, de numărul lor (cu cât sunt mai mici, cu atât vei avea mai multă liniștite) etc.
 • Costul și condițiile de cumpărare: Compară prețurile dintre ofertele de pe piața imobiliară, întreabă dezvoltatorul despre reduceri și promoții. Cu cât termenul de livrare al apartamentului este mai aproape, cu atât apartamentul este mai scump. 
 • Vizualizarea proprietății din Mamaia: Nu poți fi 100% sigur dacă nu ai văzut cu ochii tăi. Dacă vrei să știi dacă îți va fi confortabil să locuiești în zona în care plănuiești să cumperi un apartament, atunci poți închiria un apartament în apropiere pentru o lună. Așa că vei înțelege dacă îți este convenabil să ajungi la serviciu, dacă există toată infrastructura necesară în apropiere, cât de bine este dezvoltată rețeaua de transport. 

Dacă dorești un apartament de lux în Mamaia, ca proprietar, poți avea acces la propria sală de sport, servicii de livrare, curățenie etc. Aproape toate problemele minore din gospodărie, de la reparații la curățenie și catering, pot fi delegate serviciului de confort.

Recomandari

Util